DOLAR 32,4969
EURO 34,6026
ALTIN 2474,001
BIST 9557,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Orijinal Eserler Arp Gallery’de yeni sahiplerini bekliyor

    Orijinal Eserler Arp Gallery’de yeni sahiplerini bekliyor
    02.08.2017
    A+
    A-

    Hilton İstanbul Bosphorus’da yer alan Arp Gallery, 31 Ağustos’a kadar sürecek karma bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Her biri usta sanatçılara ait tamamı orjinal olan eserlerin 20×18 ebatlarındaki versiyonlarını oldukça cüzi bir ücretle satışa çıkaran sergi, sanatı ulaşılabilir kılmayı hedefliyor. Yerli ve yabancı çok sayıda sanatçının eserlerini bir arada görme imkanı sunacak olan Arp Gallery, bu özelliğiyle koleksiyonerler için adeta bir fırsat niteliğinde.

    Hilton İstanbul Bosphorus’un lobi katında yer alan Arp Gallery, yerli yabancı pek çok usta sanatçının eserlerinin bir araya getirildiği karma bir sergi için bu yıl kapılarını ikinci kez açıyor. 31 Ağustos’a kadar ziyarete açık kalacak olan sergi, sanatçıların en beğenilen 20×18 ebatlarındaki eserlerinden oluşuyor.Sanatı ulaşılabilir kılmayı hedefleyen ve “Her duvar bir orjinali hak eder” mottosuyla kapılarını açan sergide eserler 350 TL’den satışa çıkıyor.

    Teymur Ağalıoğlu, Aleksandr Uglov, Pınar Kanber, Arman Allahverdiyan, Kemal Topçu, Mine Arasan, Suna Özkalan, Hüseyin Macar, Rasim Çubukçu, Durmuş Ali Akça, Nusret Dökmeci, Victor Shevchenko, Yavuz Bozkurt, Feyzi Çelikten ve Ağıt Uğur Uludağ’ın seçme eserlerinin bir arada görülebileceği sergi sanatseverler vekoleksiyonerler için de harika bir fırsat sunuyor.

    Karma sergi, 31 Ağustos tarihine kadar Hilton İstanbul Bosphorus’da bulunan Arp Gallery’de ziyaret edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.