DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Orlebar Brown Akasya şort mayoları ile yazın keyfini çıkarın

    Orlebar Brown Akasya şort mayoları ile yazın keyfini çıkarın
    12.06.2017
    A+
    A-

    Yaz gardıroplarını renklendirmek isteyen erkeklerin ilk durağı olan Orlebar Brown Akasya, “yüzerken giyilen şortlar” olarak adlandırdığı modeller sayesinde gündüzden geceye kıyafet değiştirmeden kolayca geçiş yapmanızı sağlıyor. Güneşte ısınmayan ve paslanmaz özelliğe sahip kemer tokası detayıyla da dikkat çeken 5 yıl garantili şort mayolar, kişiye özel dikim anlayışıyla tasarlanıyor.

    Marka; Springer, Setter, Bulldog ve Dane olmak üzere, dört farklı boyda şort mayosuyla erkeklerin yakın markajına giriyor. Farklı vücut tipine uygun erkeklere uygun şort tasarımları sunan marka, yaz sıcaklarında hem rahat hem de stil sahibi olmak isteyenlerin kurtarıcısı oluyor.

    Orijinal renk kolajları arasında yer alan; okyanus mavileri, soluk kırmızılar, kum bejleri ve taş tonları dikkatleri çekiyor, plaj, sahil ve doğa manzaralı şort mayolar ise yaz ruhunu kombinlere taşıyor. Plaj stiliyle daha uyumlu olan kısa şort mayoların yanı sıra orta boy ve daha uzun şort mayolar; yaz akşamlarında ve şehir hayatında; polo yaka tişörtler ve sandaletlerle cool bir tarz yaratıyor.

    Bulldog şort mayolar; daha fazla konfor için ek astarı, daha fit bir görünüm için bel ölçüsünü ayarlamak üzere dört parçalı kemeri, iki adet derin ön cebi ve fermuarlı arka cebi ile kusursuz bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Mayolar; üstün renk kalitesi, ışığa, ve tuzlu suya karşı olan dayanıklılığı ile de yıllar boyu gardıroplardaki yerini koruyor.

    Bodrum’un vazgeçilmez destinasyonu Orlebar Brown Bodrum Palmarina’da tutkunlarıyla buluşan marka, sezonun gözde şort modellerini tarz sahibi erkeklerin beğenisine sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.