DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ortadoğu’da lüksün adı “Mondrian Doha” ile değişiyor

    Ortadoğu’da lüksün adı “Mondrian Doha” ile değişiyor
    04.12.2017
    A+
    A-

    Ayrıcalıklı yaşam tarzına hizmet eden Dünya’nın lider konuk ağırlama şirketi sbe; içinde dünya’nın en büyük spa’sı, Katar’ın en büyük balo salonu ve uluslararası üne sahip mutfak kültürüyle öne çıkan seçkin Mondrian lüksünü Doha’ya getiriyor.

    sbe İşletme Baş Direktörü Jorge Giannattasio, Ortadoğu’da sbe’ye ait ilk Otel’i açmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, gelecek yıl sbe olarak bölgeye yeni yatırımlar yapacaklarına dikkat çekiyor.

    Ödüllü oteller, rezidanslar, restoranlar ve gece kulüpleri geliştiren ve işleten, konuklarını yaşam tarzıyla ağırlayan dünyanın lider konuk ağırlama şirketi sbe, Ortadoğu’daki ilk yatırımını Katar’a, Mondrian Doha Otel ile yapıyor. West Bay Lagünü’ne yeni bir heyecan ve yirmi dört saat kesintisiz eğlence getirecek olan Mondrian Doha, kapılarını özel davetlilerin katılacağı şık bir gala ile açacak.

    Göz alıcı ve benzersiz bir mimariye sahip Mondrian Doha Otelsbe’nin işletme ruhuna sadık kalınarak dünyaca ünlü Hollandalı tasarımcı Marcel Wanders ve South West Architecture’ın işbirliği ile tasarlandı. 270 odasıyla seçkin bir yaşam stili ve lüksü sunan Mondrian Doha, hayallere hitap ederek, ayrıcalıklı yaşam tarzına özel bir ambiyans hazırlıyor. Otel; penthouse suitler, stüdyo suitler, tek ve çift yataklı suitler ve bir dizi standart konuk odası ile beş farklı oda seçenekleri ile konuklarını ağırlıyor.

    Katar’daki yeni yatırımları Mondrian Doha’nın açılacağını duyuran sbe İşletme Baş Direktörü Jorge Giannattasio, “Ortadoğu’daki ilk otelimizi Katar Doha’da açmaktan heyecan duyuyoruz. Bu otele yapılan yatırımdan sonra, sonunda hayata geçtiğini görebilmek harika ve önümüzdeki yıl sbe markasını bölgede daha da genişletmek istiyoruz” dedi.

    İmzalı tasarımlar ve ayrıntılardaki özen Mondrian’da buluşuyor

    Ayrıntılara verilen özenle konukları karşılayan ve Otel’in 23’üncü katında yer alan penthouse suitler, Doha’nın eşsiz manzarasına 360 derecelik panoramik bir görüş sağlıyor. Otel’in girişinden itibaren dikkat çeken Wanders imzalı havada asılı gibi duran özgün mimarili merdiven ve el yapımı One-Minute Delft mavi porselen vazolar; çarpıcı, sofistike bir atmosfer yaratıyor. Özel tasarım Dean Majilis kanepeler ve yerelden ilham alan “enformasyon kabini” gibi özenli detaylar, konukları bölgenin büyüleyici tarihi ve kültürüne bağlıyor.

    Dünya’nın en büyük spa’sı Katar’da

    Ünlü hotel Mondrian Doha, dünyanın en büyük ESPA spa’sına sahip. 2 bin metrekarelik spa, kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı hizmet veriyor. Spa’da; on bir masaj odası, spa içinde bir spa ve hamam alanlarından oluşuyor. Otel’de ayrıca 24 saat açık spor salonu da bulunuyor.

    Dünya lezzetleri gurme merkezinde

    Benzersiz lezzetler sunan yedi restoranı ve barı ile Mondrian Doha, çok özel bir gurme merkezine de sahip. Bu merkeze, CUT by Wolfgang Puck, Morimoto, Magnolia Bakery’nin yanısıra Katar’dan ilham alan Walima gibi bir dizi “pazarın yenisi” kavramları da dahil oluyor. Ayrıca, Otel tesislerinde; bir gece kulübü, çatı yüzme havuzu ve SKYBAR’ın yer aldığı bir eğlence katı buluyor.

    Her türlü teknolojik alt yapıya sahip dev balo salonu

    Mondrian Doha, etkinlik ve organizasyonları için etkileyici, devasa büyüklükte yeni bir mekân seçeneği sunuyor. Otel’in zemin katında yer alan 2 bin metrekarelik Moonstone Balo Salonu; güçlü teknolojik alt yapısıyla yaratıcı ve görkemli düğünlere ev sahipliği yaparken, her türlü törene ve daha görkemli seremonilere hizmet vermek üzere uyarlanabiliyor.

    Ayrıca Otel’de esnek işlevli kullanımlar için 500 metrekarelik bir salon daha bulunuyor. Bu alanda ve konferans salonunda 10 ila 300 kişiyi bulan etkinlikler düzenleniyor. Tüm odalar özel ihtiyaçlara ve gerek duyulan donanıma göre yeniden yapılandırılabiliyor. Tesislerde bir toplantı odası ve tam hizmet sunan “business centre”ın yanısıra prodüksiyon, kostüm, makyaj ve casting odaları da bulunuyor. Yüksek hızlı kablosuz internete otelin her yerinden erişiliyor.

    Mondrian Doha’nın South West Mimarı adına Baş Geliştiricisi Adnan Azrak; “Mondrian binasının mimarisinde ve tasarımında Marcel Wanders’ın vizyonunu başarılı bir şekilde biçimlendirmekten çok memnunuz. Bu inanılmaz sanat eseri sonunda günışığına çıktı ve artık herkes zevkini çıkarabilir” ifadelerini kullandı.

    sbe Ortadoğu & Avrupa İşletme Baş Direktörü Chadi Ferhat şunları söyledi: “Bu olağanüstü yatırımın açılışından ve sonunda bu inanılmaz mihenk taşını takımla birlikte kutlayabiliyor olmaktan çok mutluyum. İlk çok özel müşterilerimizi karşılamayı ve otelimizi göstermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Mondrian Doha bir otelin neler sunabileceği konusunda dünyanın beklentilerini değiştirecek: ESPA’nın en Büyük spası, bir yeme & içme merkezi, hayal edilebilecek en lüks gelin suiti ve her yerde Marcel Wanders’ın eşsiz tasarımı. Bu olağanüstü vizyonun parçası olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.