DOLAR 32,5868
EURO 34,8221
ALTIN 2414,825
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OSRAM QBM DALI CONV LI dönüştürücü ile geleneksel aydınlatmaları unutun

    OSRAM QBM DALI CONV LI dönüştürücü ile geleneksel aydınlatmaları unutun
    27.05.2020
    A+
    A-

    Akıllı aydınlatma teknoloji çözümleri sunan OSRAM, geleceğin aydınlatma trendlerine yön veriyor. OSRAM HubSense ile de uyumlu olan QBM DALI CONV LI dönüştürücü, aydınlatma kontrollerine kablosuz çözümler sunuyor.

    OSRAM, geliştirdiği yenilikler ile hayatın her alanına ulaşmaya devam ediyor. Yeni bir kuruluma gerek duymadan eski armatürlerle ve OSRAM HubSense’le de uyumlu çalışan QBM DALI CONV LI dönüştürücüler, aydınlatma kontrolünde yeni deneyimlerin kapılarını aralayacak.

    QBM DALI CONV LI dönüştürücüsünü Bluetooth ile eski sisteme entegre edin

    Dünyanın ilk DALI-2 sertifikalı dönüştürücüsü olan QBM DALI CONV LI, Bluetooth arayüzü ile HubSense sistemine bağlanabiliyor. Böylece Hubsense’e geçmek için mevcut tesisatı değiştirmenize ve ilave kontrol kablosu çekilmesine gerek kalmıyor.

    Gelenekseli akıllıya çevirmek

    QBM DALI CONV LI dönüştürücü, mevcut DALI-2 aydınlatma armatürleri ve sensörleri HubSense sistemine kolayca entegre edebiliyor. Dönüştürücü aynı anda 32 adet DALI-2 LED sürücüye ve 1 adet DALI-2 sensöre kadar kontrol sağlayabiliyor. Ayrıca aplik gibi uygulamalar için de harici liht anahtar bağlantısına izin veren QBM DALI CONV LI dönüştürücü, 10 metreye ulaşan kablosuz erişim alanı ve antensiz yapısı ile ince aydınlatma armatürlerinde de kullanılıyor. ECO CI KIT klemens kapağı ile de harici olarak da kullanılabilen QBM DALI CONV LI, son teknoloji aydınlatma kontrol yönetimine geçiş için zaman ve maliyette ciddi oranda tasarruf sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.