DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otis Türkiye çalışanlarından Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na destek

    Otis Türkiye çalışanlarından Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na destek
    09.10.2017
    A+
    A-

    Çocuklukta görülen en yaygın fiziksel engellilik olan ‘Cerebral Palsy’ ile yaşayan insanların hayatında pozitif bir etki yaratmak üzere, 9 ülkede eş zamanlı yürütülen sosyal sorumluluk projesi olan ‘Steptember’a katılan Otis Türkiye çalışanları, 3 yıldır sürdürdükleri bağış aktiviteleri ile örnek bir dayanışmaya imza atıyor.
    Cerebral Palsy (CP) ile ilgili geliştirici, koruyucu, teşhis ve tedavi edici çeşitli destek hizmetleri sunan “Steptember Projesi” bugüne kadar 20 binden fazla çocuğa özel eğitim ve rehabilitasyon desteği verdi. Ülkemizde Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın yürüttüğü “Steptember Projesi’ne, Otis Türkiye de, son 3 yıldır sektörün tek temsilcisi olarak önemli katkılarda bulunuyor.

    Bu yıl 4 Eylül ile 1 Ekim arasında gerçekleşen ‘Steptember Projesi’ kapsamında, katılımcılar kendi sağlıkları için günde 10 bin adım attılar. Yanı sıra bağış kampanyaları ile sosyal çevrelerinden ‘Cerebral Palsy’li çocuklar için bağış topladılar. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı 2014 yılından beri Türkiye ayağını sahiplendiği Steptember ile global bir kampanya sürdürürken, Otis Türkiye her yıl olduğu gibi kermes, ofiste ara öğün satışı ve bağışlarla destek oldu. Üçüncü yılında toplam 120 çalışanının desteğini arkasına alan Otis Türkiye, kermeste gökdelen tasarlayan ellerin emeği poğaça, börek ve tatlıları satışa sundu.
    Otis Türkiye çalışanları, Steptember için oluşturdukları takımlar ile Eylül ayı boyunca günde 10 bin adım atarak hem sağlıklarını korudular hem de CP’li çocukların özel eğitimlerine katkı sağlayarak sosyal sorumluluk projesinde aktif rol oynadılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.