DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otis’in yenilikçi asansör çözümleri Transist Fuarı’nda sektör profesyoneleri ile buluştu

    Otis’in yenilikçi asansör çözümleri Transist Fuarı’nda sektör profesyoneleri ile buluştu
    03.11.2017
    A+
    A-

    Dünya asansör sektörünün öncüsü Otis, 2-4 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl onuncu kez düzenlenen ‘Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’ Transist 2017’ye katıldı. Fuara ilişkin açıklamada bulunan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren “Sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanına asansör üretip ihraç ediyoruz. Farkımızı “Metro” gibi Türkiye’nin büyük ve özel projelerinde göstermek bizi onurlandırıyor” dedi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda gerçekleşen Transist 2017, 2 gün devam edecek. İnovasyon, entegrasyon, enformasyon ve iş zekâsı konu başlıklarında paneller düzenlenen Transist 2017’de, dünya çapında üne sahip ulaşım otoriteleri ana oturumlarda ulaşım sektörü ile ilgili deneyimlerini aktarıyor. Toplu ulaşım sektörünün sorunlarına farklı bakış açıları getirmeyi hedefleyen kongre kapsamında, ana oturumların yanı sıra çalıştaylar da düzenleniyor.

    Transist 2017’de ulaşım alanındaki yeni teknolojilerin ve stratejilerin aktarılması için akademik konu başlıkları ile katılımcılar, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri arasında sürdürülebilir bilgi alışverişi sağlanıyor. Türkiye ile birlikte farklı coğrafyalardaki prestijli yapılar için, mimarların yaratıcılıklarına hitap eden ürünler tasarlayıp geliştiren OtisTransist 2017 Fuarı’nda, asansör teknolojisindeki güncel bilgileri, altyapı projelerine getirdiği farklı çözümleri, hayata geçen örnek projeleri ve sektördeki deneyimlerini, katılımcılar ve ziyaretçiler ile paylaşıyor.

    Otis Türkiye, büyük projelere imza atmaya devam ediyor

    İstanbul’un büyük altyapı yatırımlarından biri olan Bostancı-Dudullu Metro Hattı’nın asansör ve yürüyen merdiven projeleri Otis tarafından inşa ediliyor. Proje kapsamında, 2019 yılında açılması planlanan 14 kilometre uzunluğundaki Bostancı-Dudullu Metro Hattı’ndaki 13 istasyonda, 53 asansör ve 156 yürüyen merdiven sistemi olmak üzere toplamda 209 ünite kuruluyor.

    En gözde projelerde tercih edilmenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Bugün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen Transist 2017 Fuarı’ndayız. Otis Türkiye olarak, ulaşım sektörü adına gerçekleşen böylesi kapsamlı bir etkinlikte bulunmaktan ve sektör prfesyonelleriyle bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Farkımızı “Metro” gibi Türkiye’nin büyük ve özel projelerinde göstermek bizi onurlandırıyor.

    İstanbul ulaşımının önemli ayağını oluşturan metro hatlarına Otis Türkiye olarak sunduğumuz çözümler, metro içinde oluşan yatak ve dikey hareketliliği daha hızlı ve konforlu hale getirmeye yönelik olarak tasarlandı. Bostancı-Dudullu Metro Hattı’nda kullanacağımız 53 adet asansör ünitesi de İstanbul’da bulunan fabrikamızda üretilecek ve ileri teknoloji Gen2 Premier asansörlerden oluşacak” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.