DOLAR 32,5732
EURO 34,9962
ALTIN 2429,609
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otis’te Ebru Elmasdağ Aksu’a kritik görev

    Otis’te Ebru Elmasdağ Aksu’a kritik görev
    11.10.2017
    A+
    A-

    Dünya asansör devi Otis’in yönetiminde uluslararası bir atama gerçekleşti. Proje Yönetimi ve Bilgi Teknolojileri alanlarında 18 yıldan fazla tecrübeye sahip olan Ebru Elmasdağ Aksu, Otis’in Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi’nin JDE Proje Müdürü olarak görev yapacak.

    Ataması Ağustos 2017 tarihinde yapılan Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi, JDE Proje Müdürü olarak görev yapacak. Erkek egemen olarak bilinen asansör sektöründe başarısıyla öne çıkan Ebru Elmasdağ Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek. Yeni yazılımla bölgenin iş süreçlerinin gelişimini sağlayacak ve bu değişimin yönetimini üstlenecek.

    Ebru Elmasdağ Aksu, yeni görevinde Güney Avrupa ve Türkiye IT Direktörü Ricardo Luengo’a bağlı olarak Madrid ofisinde görev alacak JDE programı kullanıcıları ve ilgili diğer IT yöneticilerine de destek verecek olan Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Türkiye’nin global pozisyona atanan ilk kadın yöneticisi oldu.

    Sektördeki kadın istihdamının çoğunluğuna sahip olan Otis Türkiye kadın çalışanlarını global pozisyonlar için de teşvik ediyor. Proje Yönetimi ve Bilgi Teknolojileri alanlarında 18 yıldan fazla tecrübeye sahip olan Ebru Elmasdağ Aksu, Buga Otis’te 2014 yılında Yazılım Uygulamaları Proje Yöneticisi olarak göreve başlamıştı. Ebru Elmasdağ Aksu, lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde tamamlamış, aynı üniversitede Mühendislik Yönetimi alanında yüksek lisans yapmıştır. PMP (Project Management Professional) sertifikasyonu eğitimini aldığı, PMI (Project Management Institute) yayınlarını da takip ederek kariyer gelişimine devam eden Ebru Elmasdağ Aksu, evli ve bir çocuk annesidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.