DOLAR 32,591
EURO 34,8196
ALTIN 2497,879
BIST 9446,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otis’ten geleneksel ‘Kıdem Ödül’leri töreni

    Otis’ten geleneksel ‘Kıdem Ödül’leri töreni
    10.04.2018
    A+
    A-

    Otis Türkiye, şirkette uzun yıllar çalışan personellerini düzenlediği ‘Kıdem Ödül’ töreniyle onurlandırdı. Otis’in deneyimli çalışanları için hazırlanan ve geleneksel hale gelen ödül töreninde plaketler sahiplerini buldu. Törende yaptığı konuşmada Otis Türkiye’ye 40 yılın üzerinde hizmet veren personele sahip olduklarına vurgu yapan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren “Köklü bir şirket olarak çalışanlarımızla güçlü bağlar kuruyoruz” dedi.

    Bu yıl 6’ncı kez gerçekleştirilen ‘Otis Türkiye Kıdem Ödülleri’ töreninde, 10, 20, 25, 30 ve 40 yıl boyunca şirkette görev yapan çalışanlar plaketle onurlandırıldı. 2 Mart Cuma günü Beyti Restaurant’ta düzenlenen ödül töreni; Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, Otis Türkiye yöneticileri ve çalışanların katılımıyla gerçekleşti.

    “Başarıda, heyecan ve bağlılıkla yaptıkları işe sahip çıkan çalışanların katkısı çok önemli”

    ‘Otis Türkiye Kıdem Ödülleri’nin, şirket ve çalışanlar arasında güçlü bağlar kurduğunu belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “1865 yılında İstanbul Galata’da temelleri atılan ve ülkemizin 150 yılı aşan sayılı firmalarından Otis Türkiye olarak, sektördeki kıdem ve tecrübemizle büyümeye devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk asansörünü kuran Otis Türkiye’nin, sektöre adım attığı günden itibaren öncü ve lider bir kuruluş olmasında; büyük bir heyecan ve bağlılıkla yaptıkları işe sahip çıkan çalışanların katkısı çok önemli. İnsanı merkeze alan yaklaşımımızla, faaliyetlerimizi ve çalışma sistemlerimizi sürekli geliştiriyor, böylece hem ürettiğimiz ürünlerimize hem de sunduğumuz servis hizmetlerimize değer katıyoruz. 6 yıl önce oluşturduğumuz ödül organizasyonumuzun önümüzdeki yıllarda daha da gelişeceğine inanıyorum. Bizi bir araya getiren bu özel organizasyonda, tüm yönetici ve çalışanlarımıza, şirketimize katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

    Toplam 48 personele ödül

    Otis’in Türkiye genelinde faaliyet gösteren 5 bölge müdürlüğü ve 9 servis şubesinde görev alan çalışanların da bir araya geldiği Kıdem Ödülleri töreninde; toplam 48 deneyimli personele, kristal içinde asansör şeklinde özel lazer kesimli plaketler verildi.

    Türkiye’nin dört bir yanından gelerek törene katılan Otis Türkiye çalışanları, şirket arşivinden çıkan ve çalışanların getirdiği eski fotoğrafları ilgiyle inceledi. Video gösterimlerinin de yapıldığı törende, Otis çalışanlarının duygularını dile getirdiği kısa notlar da paylaşıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.