DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OTONOMİ’de bayram heyecanı Sevgi Evleri minikleriyle birlikte yaşandı

    OTONOMİ’de bayram heyecanı Sevgi Evleri minikleriyle birlikte yaşandı

    Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi OTONOMİ, Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla unutulmaz bir bayram yaşadı.

    Genç Otonomi’ciler tarafından düzenlenen etkinlikte, oyunlar, palyaçolar, sevimli masal kahramanları ile birlikte harika bir gün geçiren küçükler hazırlanan klasik araçlara bindirilerek götürüldükleri oyun alanında eğlenceye devam ettiler.

    OTONOMİ’deki bayram kutlamasının devamında yenilen yemek ve pasta kesiminin ardından yönetim ofisinde ağırlanan küçükler Başkan Aydın Erkoç’un makamını teslim alarak yönetim kurulu toplantısı yaptı ve sevgi mesajları verdiler.

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda miniklerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve etkinliği gerçekleştiren Genç Otonomi ailesine teşekkürlerini dile getiren Başkan Erkoç şunları söyledi:

    “ Ülkemiz ve toplumumuz için yerine getirmeye çalıştığımız görevleri yarın bu çocuklarımız üstlenecek. Onlara güzel bir dünya bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bayrağı yarın onlar devralacak ve ülkemizi daha da ileriye götürmek için onlar çalışmaya devam edecek. Dünyanın en özel bayramlarından biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, onlara güzel yarınlar diliyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.