DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Outlet Center İzmit” birinciliği bırakmadı

    “Outlet Center İzmit” birinciliği bırakmadı
    28.02.2018
    A+
    A-

    Geçtiğimiz yıl 20. yaşını kutlayan ve açıldığından bu yana dünyaca ünlü markaları fabrika satış fiyatlarıyla sunan Outlet Center İzmit, 2017 yılını Outlet alanında Türkiye’nin en yüksek cirosu ile kapattı. Outlet Center İzmit’in mağaza karması içinde yer alan markaların büyük bir bölümü satış anlamında, markanın en iyi satış yapan ilk 5 mağazası arasında yer alıyor.

    1997 yılında Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından kurulan Outlet Center İzmit, kurulduğu günden bugüne iş yapış şekli olarak benimsediği, müşterilerine en uygun fiyatlarla hizmet verme sözünü 2017’de de yerine getirdi. Merkez, en avantajlı fiyatları sunarak elde ettiği toplam ciroda 2017 yılını Türkiye’nin en yüksek cirosu ile kapatmayı başardı. Müşterilerini dünya markaları ile en uygun fiyatlarla tanıştıran merkez “gerçek outlet” yaklaşımından ödün vermeden, tüketici ile üreticiyi doğrudan buluşturarak, müşterilerine alış verişlerinde önemli fiyat avantajları sağlıyor. Tekstil, ayakkabı ve aksesuarların yanında, hipermarket, ev dekorasyonu, elektronik, fast food, spor merkezi ve eğlence-dinlenme olanakları da sunan merkez aynı çatı altında yüzlerce dünya markasını da bir araya getiriyor.

    Kendi alanının öncüsü olan Outlet Center İzmit, 20 yılı aşkın süredir sektörün en popüler oyuncularının başında geliyor. Outlet Center İzmit’in mağaza karması içinde yer alan markaların büyük bir bölümü satış anlamında, markanın en iyi satış yapan ilk 5 mağazası arasında yer alıyor. Misafirlerine bir yaşam merkezi sunmayı vadeden Outlet Center İzmit; 2017’de yeni yaşına yenilenmiş olarak girerek, alt yapısını, oyun alanlarını, otoparklarını, güvenlik sistemlerini, aydınlatma sistemlerini ve peyzaj alanlarını yeniledi.

    Elde edilen başarı hakkında bir açıklama yapan Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme A.Ş Genel Müdürü K. Osman İLLEZ yaşam merkezine gelen misafirlerini her zaman en iyi şartlarda ağırlamak istediklerine vurgu yaparak, ‘Outlet Center İzmit olarak her zaman müşteri odaklı çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Bugün yaşam merkezimizi ziyaret eden müşterilerimizin %40’nın İstanbul’dan, %50’sinin Kocaeli’nden ve %10’luk bir kesimin de çevre illerden gelen kişilerden oluşması artık iş yapış şeklimiz olan müşteri odaklılık konusunda ne kadar başarılı olduğumuzu gösteriyor. Müşteri memnuniyeti adına ailemize katılacak markaları belirlerken seçici olmaya özen gösteriyoruz. Hali hazırda aramıza katılmayı bekleyen, sırada birçok marka olmasına rağmen müşteri beklentileri ve bölgemize yüksek katma değer sağlayacağına inandığımız firmaları seçmeye özen gösteriyoruz. Halkımızın gösterdiği ilgiye layık olmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor, müşterilerimize her zaman daha iyi hizmet vermeye gayret ediyoruz’ dedi.

    Toplam 144 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan Outlet Center İzmit, 2 bin 500 araçlık ücretsiz otoparka ve 28 bin 777 metrekare kiralanabilir alana sahiptir. Cafe & restoran, eğlence alanları, spor merkezi ve Türkiye’nin önde gelen firmalarına ait 55 adet fabrika satış mağazası ile faaliyet gösteren Outlet Center İzmit, bünyesinde bulunan yüzlerce ünlü markayla ziyaretçilerine tüm yıl boyunca avantajlı ve keyifli alışveriş imkânı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.