DOLAR 32,5114
EURO 34,5791
ALTIN 2491,784
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Outlet Center İzmit’te Babalar Günü

    Outlet Center İzmit’te Babalar Günü
    18.06.2018
    A+
    A-

    Babalar Günü, Türkiye’nin ilk ve gerçek outleti Outlet Center İzmit’te eğlenceli etkinliklerle kutlandı.

    Outlet Center İzmit; daha önceki yıllarda olduğu gibi 17 Haziran 2018 Pazar Babalar Gününde geleneksel olarak düzenlediği etkinliklerle, çok renkli ve çok eğlenceli bir program gerçekleştirdi.

    Bu sene Ramazan Bayramının üçüncü gününe denk gelen Babalar Günü için gerçekleştirilen etkinliklerde; babalar, hem çocuklarıyla hem de birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

    Gün boyunca çocuklarıyla birlikte; kravat bağlama, top sektirme, mumya, sosis balondan şekil yapma yarışması, penaltı ve sandalye kapma gibi eğlenceli yarışmalara katılan babalar; Outlet Center İzmit’ten Hediye Çekleri, Altınyıldız Classics / Beymen Business mağazasından da sürpriz hediyeler kazandılar.

    Müzik grubu en güzel şarkılarını misafirler için seslendirdi. Çocuklar; kendilerine yönelik animasyon gösterileriyle çok eğlendiler. Outlet Center İzmit’te Babalar Günü etkinlikleri, akşam saatlerine kadar devam etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.