DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oyun ve Espor meraklıları bu hafta sonu Emaar AVM’de buluşacak

    Oyun ve Espor meraklıları bu hafta sonu Emaar AVM’de buluşacak
    23.11.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM, birbirinden ilgi çekici etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. PUBG Ödüllü Turnuvası ve ünlü Twitch TV yayıncıları Unlost, AlpTV, RIP, Rammus53 ve Zeenoon imza buluşmalarının yapılacağı Game Fest, 24 – 25 Kasım tarihlerinde Emaar AVM’de gerçekleşecek.

    Emaar AVM, bu hafta sonu oyun ve oyuna dair birçok etkinliğin yer alacağı Game Fest’e ev sahipliği yapacak. 24 – 25 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek festivalde, oyun ve Espor tutkunları iki gün boyunca oyun dünyasına damgasını vuran Ödüllü PUBG Turnuvası, mini atari ve playstation alanlarının yanı sıra ünlü Twitch TV yayıncılarının imza buluşmalarına katılma şansı bulacak. Ayrıca gün boyu en iyi derece yapan oyun severler, Twitch yayıncılarının da bulunduğu turnuva finalinde karşılaşacaklar.

    Emaar AVM’de, 24 Kasım Cumartesi günü 12.00’de başlayacak olan Game Fest’in ilk gününde Unlost, AlpTV ve RIP, ikinci gününde ise Rammus53 ve Zeeoon oyun ve Espor severlerle bir araya gelecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.