DOLAR 32,5822
EURO 34,7981
ALTIN 2508,202
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özcan Deniz İDAŞ’ın yeni marka yüzü oldu

    Özcan Deniz İDAŞ’ın yeni marka yüzü oldu
    14.06.2019
    A+
    A-

    Özcan Deniz, İDAŞ’ın ekranlardaki yeni yüzü oldu. İDAŞ, Özcan Deniz ile yeni bir kampanya yolculuğuna başlıyor

    Yarım asırlık ustalığının ileri teknolojiyle birleştiği yataklarıyla, bulunduğu her eve zenginlik katan İDAŞ, marka yüzü olarak Özcan Deniz ile işbirliği yaptı. Deniz, yeni dönemde İDAŞ’ın en yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturacak.

    Kalitesini ispatlamış ve köklü bir markanın yüzü olduğu için duyduğu heyecanı dile getiren Özcan Deniz, “İDAŞ, nesillerdir tercih edilen bir marka. Böylesine güvenilir, köklü, aynı zamanda dinamik bir aileye katılmak benim için büyük bir mutluluk. Önümüzdeki dönemde, bu büyük markayı temsil etmekten büyük keyif alacağım” dedi.

    Özcan Deniz ile işbirliğinden duydukları heyecanı dile getiren İDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Bozkurt Şişman, ünlü isim ile yollarının kesişme öyküsünü paylaştı. İDAŞ’ın 50 yılı aşkın tecrübesiyle, Türkiye’de tüketicilerin hem evinde hem de kalbinde yer aldığını belirten Şişman: “Kaliteli materyal kullanımının bir gelenek olduğu, yıllardır yüksek müşteri memnuniyeti olan İDAŞ, sağlamlık ve güven ile eş anlama geliyor. Her zaman, daha iyisini ortaya koymayı hedefliyoruz. Bu nedenle, ürünlerimiz yoğun ilgi görüyor. Biz de bu yoğun ilgiyle beraber, ürünlerimizi, İDAŞ markası gibi güvenilir ve herkes tarafından sevilen bir isimle işbirliği yaparak, tüketicilerimize duyurmak istedik” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.