DOLAR 32,5993
EURO 34,8797
ALTIN 2497,583
BIST 9623,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özdilek İzmir AVM’den çocuklara Robotik Kodlama Kursu

    Özdilek İzmir AVM’den çocuklara Robotik Kodlama Kursu
    08.01.2019
    A+
    A-

    Özdilek İzmir AVM, Ekim- Kasım -Aralık Ayı Boyunca 7-13 Yaş Arası Çocuklara Robotik Kodlama Kursu düzenledi.

    Türkiye Tekstil ve Perakende sektörünün parlayan yıldızı Özdilek Holding’in 2001 yılında İnciraltı’nda açtığı Özdilek Alışveriş Merkezi, kadınlara ve çocuklara yönelik olarak ücretsiz atölye ve kurs çalışmaları gerçekleştiriyor. Düzenlenen kurslar ile katılımcıların keyifli zaman geçirmelerinin yanı sıra zihin becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor.

    Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca her Pazar bir araya gelen yaşları 7-10 ile 11- 13 yaş arasında değişen katılımcılar için iki sınıf oluşturuldu ve çocuklar 10 kişilik sınıflarda Robotik Kodlama Eğitimi aldılar.

    Robotik Kodlama kursunda çocuklara kodlama eğitiminin yanı sıra eleştirel düşünce becerileri, sorumluluk ve takım bilinci kazandırıldı. Kurs boyunca çocuklar eğitmen yardımı ile önceden belirledikleri bir amaç doğrultusunda Basic Robot inşa ederek tablet ile basit düzeyde kodlamasını yaptı ve robotları harekete geçirdi.

    Üç ay süren eğitimlerin sonunda 6 Ocak tarihinde Özdilek AVM’ de tekrar bir araya gelen kursiyerler, eğitmen eşliğinde ailelerine bir sunum gerçekleştirdi ve sunum sonunda katılım sertifikası alarak bu anı fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

    Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM, çocuklar ve aileler için birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

     

    Tarih:  6 Ocak

    Seans: 13.00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.