DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özel, destekleyici ve kârlı: Kaspersky Lab iş ortaklarına güç veren yeni programını duyurdu

    Özel, destekleyici ve kârlı: Kaspersky Lab iş ortaklarına güç veren yeni programını duyurdu
    23.01.2019
    A+
    A-

    Her şirketin altyapısı kendine özgüdür. Bu yüzden, şirketler kendilerine özel siber güvenlik çözümleri ve hizmetleri sunan BT güvenliği sağlayıcılarına ihtiyaç duyar. Bu çözüm ve hizmetler hibrit bulut güvenliğinden hedefli saldırılara karşı koruma ve endüstriyel ağ savunmasına kadar her tür özel ihtiyaca cevap vermelidir. Kaspersky Lab bu beklentileri karşılamak için ‘Kaspersky United’ adlı yeni global iş ortağı programını duyurdu. Bu program; bayiler, servis sağlayıcılar ve sistem entegratörleri dahil tüm Kaspersky Lab iş ortaklarının kendi taleplerine uygun Kaspersky Lab hizmetlerini ve ürünlerini satmaya odaklanmasını sağlıyor. İş ortakları ayrıca eğitim, satış ve pazarlama araç kitlerine erişebilecek ve yeni şeffaf para ödülü programından yararlanabilecek.

    Kaspersky Lab tarafından yapılan bir araştırmaya göre, siber güvenlik söz konusu olduğunda CISO’lar üzerinde en çok baskı yaratan etken BT altyapısının karmaşıklığı oluyor.Karmaşıklık saldırı yüzeyini genişletiyor. Özel siber güvenlik önlemleri gerektiğinden altyapıyı her açıdan korumak zorlaşıyor. Sonuçta siber güvenlik hizmeti sağlayanların belirli alanlarda uzmanlaşarak müşterilere özel BT güvenlik çözümleri ve hizmetleri sunmaları gerekiyor.

    Kaspersky United programı ile iş ortakları; çözüme (hibrit bulut güvenliği, tehdit yönetimi ve savunması veya dolandırıcılık önleme) ya da hizmete (yönetilen hizmet sağlayıcı, yönetilen tehdit tespiti ve müdahale veya yetkili eğitim merkezi) gibi bir ya da birden fazla alanda farklı statü düzeyleriyle (Kayıtlı, Gümüş, Altın ve Platin) özel konumlarını koruyup gelir elde edebilecek.

    Farklı beceriler veya teknikler için alınan sertifikalar da müşterilerin ihtiyaç duyduğu alanlarda uzman olan iş ortaklarını görmesine ve daha fazla satış yapılmasına yardımcı olacak.

    “Kanal yeni hizmetler ve iş modelleriyle müşterilerin beklentilerini karşılayacak şekilde değişiyor.” diyen Kaspersky Lab Global Kurumsal Kanal Lideri Ivan Bulaev, sözlerini şöyle sürdürdü: “Örneğin, sistem entegratörleri veri merkezlerinde güvenlik operasyon merkezleri kurup bunu hizmet olarak sunmaya başladı. Şirketlerin belirli alanlarda uzmanlaşıp tehdit istihbaratı platformları gibi SaaS biçimlerine odaklanmış hizmet sunduğunu da görüyoruz.Küçük ve orta ölçekli müşterilerin dışarıdan yönetilen BT modeline geçtiğini ve bunu takiben yönetilen hizmet sağlayıcı işinin büyüdüğüne de daha sık şahit oluyoruz.Bir satıcı olarak, kanalın verimli çalışmasına yardımcı olmak için bu eğilimleri dikkate almalı ve iş ortaklarımıza gelişme ve müşterilerine en iyi çözüm ve hizmetleri sunma fırsatı verecek şartları oluşturmalıyız. Kaspersky United ile desteklemek istediğimiz şey bu.”

    Program dahilindeki iş ortakları Kaspersky Lab’den kapsamlı destek ve ayrıcalıklara sahip olacak. Bunlar arasında aşağıdakiler yer alıyor:

    • Büyük indirimler, hedef tutturma karşılığında verilen iadeler, teklif tabanlı pazarlama geliştirme fonları gibi ilgi çekici para ödülleri.
    • Uzman iş ortaklarında iadeler %20’ye kadar ulaşacak.
    • Öncelikli ön satış ve uygulama desteği.
    • Pazarlama ve satış araç kitleri.
    • Eğitim materyalleri, çevrim içi ve çevrim dışı eğitim seansları ve atölye çalışmaları.

    Programın bir sonraki aşamasında Kaspersky Lab, iş ortağı portalını güncelleyecek. Portalda raporlar, web seminerleri, rakip karşılaştırmaları ve sertifikalar gibi değerli bilgiler bulunabilecek. Yeni iş ortakları özel olarak tasarlanan İş Ortağı Karşılama eğitimine katılacak ve yeni başlayanların satış yapıp hızla para kazanmaya başlaması için gereken her şey sunulacak.

    Güney Bilişim Genel Müdürü Uğur Kara, “Kaspersky United programını, Kaspersky Lab’ın iş ortaklarına yaptığı bir yatırım ve iş ortaklarını güçlendirme konusundaki kararlılığını yansıtan önemli bir çalışma olarak değerlendiriyoruz. Önceki Kaspersky Partner Programı’ndan ilham alan bu program, Kaspersky Lab’ın global trendlerinin iş ortakları tarafından daha kolay ve hızlı bir şekilde benimsenmesine yardımcı oluyor. Kaspersky Lab platinum iş ortağı olarak, müşterilerin kurumsal hedeflerine uyum sağlamak için BT yatırımlarına daha fazla önem verdiğini, bu yatırımların gerçek bir iş değeri olmasını sağlayan belirli çözümlere odaklandıklarını ve kendilerine değer veren firmalarla yakın ilişki içinde olduklarını görüyoruz. Eskiden olduğu gibi bir çözümü birçok müşteriye uygulamak yerine, artık müşterilerimizin işine değer katan uzmanlık seviyesinde geliştirilmiş özel çözümler sunmamız gerekiyor. Kaspersky Lab United programının bu doğrultuda hem iş ortaklarına hem de müşterilere yardımcı olacağını düşünüyorum.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.