DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özel evler, özel kampanyalar ister

    Özel evler, özel kampanyalar ister
    24.09.2018
    A+
    A-

    Yeni sezonun heyecanıyla evlerini yenilemek isteyenler, fiyatlardan korkmasın! Çünkü Konfor Mobilya, Eylül ayındaki avantajlarla dolu kampanyasını yoğun ilgi üzerine Ekim’de de sürdürüyor. Konfor Mobilya müşterileri nakit alışverişlerinde net %20 indirim ve 3.000 TL’ye varan anında ekstra indirim kazanıyor.

    Günümüzün yaşam alanları, sadece birer ev değil. Kişisel bir koza, hayal dünyası, en çok vakit geçirmeyi tercih ettiğimiz, bizi yansıtan alanlar. Ama bir de korkutan fiyatlarla karşılaşma endişesi var, oysa ki Konfor Mobilya’nın yeni kampanyasında avantaj bütünüyle evlerini yenilemek isteyen tüketicilerden yana…

    Konfor Yatak ürün grubundan alışveriş yapan müşteriler ise nakitte net %20 indirim + anında hediye kazanıyor.

    Türkiye mobilya endüstrisinin en özel ve güven odaklı üretim markalarından biri olan Konfor Mobilya, Eylül ayında “Konfor’dan Tüketiciye Tam Destek” sloganıyla başlattığı kampanyasını, tüketicilerin yoğun ilgi göstermesi ile Ekim ayında da geliştirerek sürdürüyor. “Bu kampanyada gerçek rakamlar konuşuyor” sloganıyla başlayan yeni kampanya ile, Konfor Mobilya müşterileri nakit alışverişlerinde net %20 indirim ve 3.000 TL’ye varan anında ekstra indirim kazanıyor. Konfor Yatak ürün grubundan alışveriş yapan müşteriler ise nakitte net %20 indirime ek olarak ister tek ister çift kişilik pike veya nevresim takımını anında hediye kazanıyor.

    Yenilenen ve modernleşen konseptiyle sayıları 50’ye varan mağazalarını sezon için bambaşka bir atmosfere taşıyan marka, devam eden bu özel kampanya ile, hammadde fiyatlarının artışından Konfor Mobilya müşterilerinden uzak tutarak, onlara ulaşılabilir ve gerçekçi rakamlarla kapılarını açıyor, tüketici memnuniyeti odaklı hizmet farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

    Yenilenen vizyonuyla farklılaşan Konfor Mobilya

    2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı planlayan Konfor Mobilya, günümüz dekorasyon ve ev yaşamı değerleri ve trendlerine yönelik olarak mağazalarını yeniliyor ve ilgi çekici konseptlerle bambaşka bir Konfor Mobilya vizyonu yaratıyor. Bu hedefle gelecekte de Konfor Mobilya’nın 140 mağazası aynı çizgilerde yenilenecek ve diğer 60 mağaza ise Konfor Yatak olarak marka tutkunlarıyla buluşacak.

    Konfor Mobilya Hakkında

    1999 yılında İzmir’de kurulan Konfor Mobilya, mobilya sektörünün öncülerinden biri olarak sahip olduğu tecrübeyi yeni ve modern mağazacılık konseptiyle buluşturmakta. Konfor Mobilya, genç odasından yemek ve yatak odası grubuna, koltuk takımlarından yataklara kadar pek çok alt kategoride özgün, fonksiyon odaklı ve kaliteli ürünler sunarken, çağdaş yaşam trendlerini de yakından takip ediyor. 2018 yıl sonunda %30 büyüme hedefleyen Konfor Mobilya, yıllık 10 milyon dolarlık ihracat hacmiyle mobilya sektörünün lider ihracatçıları arasında. Marka, Almanya, Kıbrıs, Azerbaycan, Bahreyn ve Hollanda’da yer alan toplam yedi mağazasının yanı sıra 37 ülkeye de ihracat yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.