DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özlem Avcıoğlu’dan Nef ‘’Luxury Living’’in yeni projesi ‘’Nef Kandilli’’ için özel davet 

    Özlem Avcıoğlu’dan Nef ‘’Luxury Living’’in yeni projesi ‘’Nef Kandilli’’ için özel davet 
    04.05.2018
    A+
    A-

    Lüks konut segmentinde yeni bir bakış açısı ile dikkat çeken Nef’in “Luxury Living” konsepti ile geliştirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi TravelModus’un kurucusu, seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu iş ve cemiyet hayatından seçkin isimlerle bir araya geldi.

    Tarih boyunca Boğaz’ın en narin ve gözde semtleri arasında yer alan, birbirinden değerli yalıları, konakları, sarayı ve büyüleyici sokaklarıyla İstanbul’un en eski semtlerinden Kandilli’de yer alacak yeni ‘’Luxury Living’’ projesi Nef Kandilli için,Özlem Avcıoğlu ve yakın dostları özel bir davetle bir araya geldi.

    Gecede Kandilli’nin tarihi dokusu, denizi, Boğaz kenarında sıralanan yalıları, çiçekli sokakları ve lezzetleri Özlem Avcıoğlu’nun hikayelerinde yerini buldu.

    Ünlü mimar Emre Arolat’ın tasarladığı, iç mimarisinde Mustafa Toner, peyzajında Herman Salm imzası taşıyan Nef Kandilli, yeşil ve mavinin buluştuğu manzarası ve modern mimarisi ile yepyeni bir Boğaz yaşamı sunuyor.

    Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve eşi Emine Timur ev sahipliğinde düzenlenen bu özel davette; Arzu Kunt, Aslı Küseyrioğlu, Berrin Okçu, Candan Varnalı, Emek Külür, Esra Oflaz Güvenkaya, Filiz Bulutçu, Gökhan Avcıoğlu, Gülden Büyükuçak, Hande Yılmaz, Hülya Eltemur, Merih Turan, Müge Sırmabıyık, Sedef Karamehmet, Şentürk Fahralı, Serra Taşkent, Sernur Hamamcıoğlu, Suzan Toplusoy gibi iş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin isim bir araya geldi.

    Birkaç yüzyıl öncesinden gelen tasarım anlayışının modern çizgilerle buluştuğu,geniş saçaklı, yalı çatkılı cephe tasarımı, doğal ahşap ve doğal taş dokulu mimarisiyle kendine has bir karakteri olan Nef Kandilli, davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

    ’Luxury Living, Foldhome ile buluşuyor

    Lüksle konforu bir araya getiren bir ‘’Luxury Living’’ konsepti yaşamınızın her anından daha fazla keyif almanız için, dünyanın en iyi tasarımcılarının dokunuşlarıyla farklılaşan, ince düşünülmüş fikirlerle tasarlandı.Her biri dünyaca ünlü farklı bir tasarımcının imzasını taşıyan kişiye özel oda ve alanlar barındıran Nef keşfi‘’Foldhome’’ sistemi Nef Kandilli’de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Evinizin içinde olmayan onlarca farklı oda, Foldhome’la sadece bir rezervasyonunuzla evinizin bir parçası haline gelecek.

    Kanlıca’da 10 bin metrekare bahçe, Kandilli ve Bebek’te köşküyle, Boğaz’ın kıyısında bir ayrıcalık

    Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Kandilli’nin ayrıcalıklarını anlattığı gecede: ‘’ Kandilli, yalıları ve köşkleriyle İstanbul’un en değerli ve tarih kokan semtlerinden… Adını aldığı şenliklerde yedi gece kandil donanması yakılan deniz kıyısıyla, padişahların iltifatlarını almış bahçeleriyle kimlikli ve özel bir semt. Biz, bu güzel dokunun içinde Boğazın incisi Kandilli’de,az katlı yatay bir mimari yaşam seçeneği sunmak istedik. Burada yaşayan herkesin Kanlıca’da 10bin metrekare bahçesi ve Bebek’te ve Kandilli’de istediği zaman davet verebileceği köşkü olacak. Nef Kandilli, sınırsız lüksü erişebilir kılıyor‘’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.