DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’te baba – çocuk pizza kaçamağı

    Özsüt’te baba – çocuk pizza kaçamağı
    04.06.2018
    A+
    A-

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, her yaştan babanın ve çocuklarının çok seveceği pizzalar ile Babalar Günü’nü lezzet şölenine çeviriyor. Dana füme, tavuk bonfile, misket köfte, sucuk, salam ve sosisin enfes bir hamurla buluştuğu pizzalar, et sever babaların kalbine giden yolu kazanıyor!

    Keyifli bir sohbete eşlik edecek lezzet hangisidir? Elbette bol malzemeli, enfes hamurlu bir pizza! Eğer siz de bu yıl 17 Haziran’a denk gelen Babalar Günü’nde babanızla bol kahkahalı, çocukluk anılarıyla dolu bir gün geçirmek istiyorsanız, Özsüt’ün tadı damaklarda kalan pizza çeşitleri sizleri bekliyor.

    İnceliği tam kıvamında hamurun kaşar peyniri ve özel domates sosuyla lezzetlendiği Özsüt pizzalarına, yaz menüsü ile birlikte iki yeni ürün daha eklendi. Kuru domatesle eşsiz uyum sağlayan bol etli Dana Füme Pizza ve tavuk bonfilenin mantarla buluştuğu Tavuklu Pizza ile babalar ve çocuklar yalnızca Babalar Günü’nde değil, yıl boyunca sık sık pizza kaçamağı yapacak.

    Türk ve İtalyan lezzetlerini buluşturan pizza: Misket Köfteli

    Her ne kadar İtalya’dan dünyaya yayılmış bir lezzet olsa da, Özsüt’ün maharetli ustaları pizzaları Türk damak tadına uygun hale getirmeye özen gösteriyor. Bunun örneklerinden biri de yıllardır Özsüt’ün en sevilen lezzetlerinden biri olan Misket Köfteli Pizza. Yalnızca köftelerin değil, üzerindeki peynirlerin de misket şeklinde olduğu pizza hem görüntüsü hem de tadıyla fark yaratıyor.

    Pizzanın akla getirdikleri: Sucuk, sosis ve salam!

    Birçoğumuzun canı zaman zaman sucuk, sosis ya da salam çeker. Bu üçlünün kahvaltı, tost ve sandviçin yanı sıra en çok yakıştığı lezzetlerden biri de pizzalar. Sosis, salam ve mantarlı Ay Pizza ile sucuğun zeytin ve mısırla harmanlandığı Sucuklu Pizza, etli pizzalarda klasikten şaşmayan babaların tercihi oluyor.

    Özsüt, menüsündeki tüm ürünlerde olduğu gibi pizzalarında da hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanmıyor. Tamamı etli beş çeşit pizza, 22 TL’den başlayan fiyatlar ile Özsüt misafirlerinin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.