DOLAR 32,555
EURO 34,8942
ALTIN 2429,156
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’ten anne eli lezzetinde pasta: Çilekli Yaban Mersinli

    Özsüt’ten anne eli lezzetinde pasta: Çilekli Yaban Mersinli
    08.05.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı Katı’nda bulunan Özsüt, lezzeti, tasarımı ve mis gibi kokusuyla anne elinden çıkmış gibi görünen yeni pastası Çilekli Yaban Mersinli ile annelerin kalbini çalıyor. Beyaz çikolatalı mus ve taptaze meyvelerle bezeli pasta, bu yıl 13 Mayıs’a denk gelen Anneler Günü’nün en tatlı anlarına eşlik edecek.

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, 2018 Yaz Menüsü ile birlikte görünümü, lezzeti, kokusu ve doğallığıyla hayranlık uyandıran bir pasta sunuyor: Çilekli Yaban Mersinli!

    Taptaze sade kek katlarının beyaz çikolatalı mus ile lezzetlendiği Çilekli Yaban Mersinliyalın görünümüyle annelerin kokusu tüm evi saran pastalarını anımsatarak çocukluk günlerine götürüyor. Pastanın üzerindeki çilek ve yaban mersini lezzeti katlarken, baharın taze ve canlı havasına da vurgu yapıyor.

    Bu yıl 13 Mayıs’a denk gelen Anneler Günü’ne keyif katacak pasta, Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi içermiyor. Pastanın lezzeti, günlük çiftlik sütü, dalından koparılmış meyveler, gerçek çikolata ve Özsüt’ün maharetli ustalarının dokunuşundan geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.