DOLAR 32,3096
EURO 35,06
ALTIN 2278,504
BIST 8961,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’ten çıkan enfes lezzetler, yepyeni bir konsept ile İstanbul’da

    Özsüt’ten çıkan enfes lezzetler, yepyeni bir konsept ile İstanbul’da
    08.06.2018
    A+
    A-

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, 80. yılında Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Markanın son adreslerinden biri de, İstanbul Ümraniye’de konumlanan Meydan AVM oldu. Üstelik yeni mağaza ile birlikte, Özsüt’ün Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunduğu özel konsepti, İzmir’in ardından İstanbullular ile buluştu. Chili biberliden mantar sosluya bonfileler, yer fıstıklıdan pastırmalıya tavuklar, kapariliden bademliye balık çeşitleri, Özsüt’ün zengin tatlı, yemek, kahvaltı, atıştırmalık ve içecek menüsüne ek olarak şölen yaşatıyor.

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, yeni lezzet durağını Meydan AVM’de açtı. Misafirlerin hem şık dekorlu kapalı alanda hem de geniş ve ferah bahçe bölümünde ağırlandığı mağaza ile birlikte, İzmirlilerin çok sevdiği özel konsept de ilk kez İstanbullular ile buluştu.

    Meydan AVM’deki özel konseptte, Özsüt’ün zengin menüsüne ek olarak birbirinden leziz yemekler sunuluyor. Chili, mantar gibi soslarla lezzetlendirilmiş bonfile çeşitleri, patlıcan püresiyle birlikte damaklarda unutulmaz bir tat bırakan et sote ve bol malzemeli fajita, et severleri Meydan AVM’de buluşturuyor. Yeşil körili, yer fıstıklı, pastırmalı tavuk yemekleri, sürpriz tatlarının yanı sıra sunumlarıyla da hayranlık uyandırıyor. Balıktan vazgeçmeyenler ise kapari soslu ızgara somon ve levrekle hazırlanan bademli balıkla sıra dışı bir deneyim yaşıyor.

    Özsüt’ün sağlıklı, hafif ve doyurucu salatalarına da Meydan AVM’de yeni çeşitler eklendi. Kerevizli, tavuklu, elmalı Waldorf Salata, taptaze yeşilliklerle harmanlanan Fransız sosuyla Portakallı Izgara Somon Salatası ile barbekü soslu et ve tavuk salataları, mevsiminde toplanmış salata malzemeleri ve enfes soslarıyla lezzeti doruğa çıkarıyor.

    Yazın tadı Özsüt’te çıkıyor

    Meydan AVM mağazasında, özel çeşitlerin yanı sıra Özsüt’ün diğer mağazalarında olan lezzetlerin tamamı sunuluyor. Sütlü tatlılarda kazandibi, sütlaç, keşkül, tavukgöğsü, profiterol, pastalarda karaorman serisi, şerbetli tatlılarda ekmek kadayıfı, peynir tatlısı ve sac arası gibi Özsüt’ün artık hepsi birer klasik haline gelen tatlılarına bu yaz yepyeni tarifler eklendi. Vişneli Piramit, Adaların Serinliği, Çilekli Yaban Mersinli, Bubble, Kirazlı Kubbe Pasta, çocuklara özel tavşanlı ve ayıcıklı pastalar, şeftalili, frambuazlı, kahveli tartlar ve anne eli tadında kekler, bu yılın çok sevilen lezzetleri arasında yer alıyor.

     

    Özsüt ayrıca; Anadolu ve Ege’ye özgü kahvaltı seçenekleri, misket köfteli, soğan halkalı atıştırmalıkları, taptaze salataları, şefin özel et yemekleri, burger, pizza, makarna ve yöresel mantıları ile hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

    Yazın kavurucu sıcakları Özsüt’te son buluyor!

    Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerin, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu Özsüt dondurma menüsüne ise bu yıl cookie dondurma ve şeftalili sorbe eklendi. Menüdeki diğer dondurma ve sorbe çeşitleri; kaymak, çikolata, karamel, karadut, muz, üzüm & ceviz, süper vanilya, vişne, limon, limetta, krokan, çilek, sakız, kavun, bal badem, nane, frambuaz ve Antep fıstığı olarak sıralanıyor. Formuna dikkat edenlerin tercihi ise enerjisi yüzde 30 azaltılmış light dondurmaTürk damak tadına uygun, geleneksel sert yapıdaki dondurma, Özsüt’ün sütlü tatlıları ve pastalarıyla da eşsiz bir uyum yakalıyor. Mis kokulu meyvelerle hazırlanan smoothie’ler, ev yapımından ayırt edilemeyen limonatalar ve yumuşak içimli soğuk kahvelerin yer aldığı soğuk spesiyal çeşitleri ise tazelikleri ve doğallıklarıyla yazın en keyifli anlarına eşlik ediyor.

    Türkiye çapında günlük pasta ve tatlı dağıtımı yapan tek firma olarak en taze lezzetleri misafirlerine ulaştıran Özsüt, hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmıyor.

    Özsüt Akademi’nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor

    Meydan AVM’deki yenilikler yalnızca konseptle bitmiyor. Markanın 80 yıllık deneyimini paylaştığı Özsüt Akademi, artık yolculuğuna Meydan AVM’de devam edecek. Hazırlıklarında son aşamaya gelinen Akademi’de, uzman şefler önderliğinde gerçekleşecek workshop’larda, birçok lezzetin sırrı mutfak sanatına ilgi duyanlara aktarılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.