DOLAR 32,5907
EURO 34,7509
ALTIN 2497,918
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’ten yuppi dedirten lezzetler

    26.04.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı Katı’nda bulunan Özsüt’ün çocuklara özel hazırladığı lezzetler, yaratıcı tasarımlarıyla miniklerin beğenisini kazanırken, doğal içerikleriyle de büyüklerin içini rahat ettiriyor. İlhamını çocukların kocaman gülümsemesinden alan kakaolu pasta Gülücük, muz, fındık, çikolata gibi sevilen tatları bir araya getiriyor. Yuppi’de ise Özsüt’ün zengin dondurma çeşitleri arasından seçilen üç top, özel dekorlu kornet kabıyla eğlenceli bir görünüm sunuyor.

    Mutluluk tadında ürünleriyle her yaştan misafirine hitap eden lezzetler sunan Özsüt’te çocukların her zaman ayrı bir yeri var! Maharetli ustalar elinde birbirinden özel tasarımlara dönüşen tatlılar, lezzetleri ve görünümleriyle miniklerin kalbini kazanırken, büyükler ise çocuklarına doğal içerikli ürünler sunmanın keyfini yaşıyor.

    Taptaze kakaolu kekin muzlu mus, çikolatalı fındık krema ve çikolatalı mus ile lezzetlendiği Gülücük pastanın üzerinde, ilhamını çocuklardan alan büyük bir gülen yüz tasarımı yer alıyor. Yuppi’de ise üç top dondurma, özel dekorlu kornet kapta sunularak miniklerin keyfini katlıyor. Üstelik kalsiyum, protein, fosfor ve vitaminler bakımından zengin Özsüt dondurması, özellikle çocukları süt ürünleri ve meyve tüketmeyen ebeveynlerin en büyük yardımcısı oluyor.

    Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi koruyucu katkı maddesi içermeyen Gülücük ve Yuppi’de günlük çiftlik sütü, gerçek çikolata ve dalından koparılmış meyveler kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.