DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’ün yeni lezzet durağı Ritim İstanbul AVM oldu!

    Özsüt’ün yeni lezzet durağı Ritim İstanbul AVM oldu!
    15.08.2017
    A+
    A-

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün yeni mağazası, açık hava konseptiyle Anadolu Yakası’nın buluşma noktası haline gelen Ritim İstanbul AVM’de açıldı. Kahvaltıdan atıştırmalıklara, tatlılardan yöresel lezzetlere, çeşit çeşit dondurmalardan buz gibi spesiyal içeceklere uzanan zengin menüsüyle Özsüt, misafirlerine keyifli bir atmosferde lezzet şöleni yaşatıyor.

    Geleneksel tatların usta dokunuşlarla hayat bulduğu Özsüt’ün yeni mağazası, açık hava konseptiyle Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası olan Ritim İstanbul AVM’de açıldı. Konut, ticari alan ve alışveriş merkezinin bir arada olduğu projede yer alan Özsüt, hem bölgede yaşayanlara hem de öğle yemeklerini ve kahve molalarını en keyifli şekilde geçirmek isteyen çalışanlara birbirinden özel lezzetler sunuyor.

    Ritim İstanbul AVM’nin zemin katında yer alan Özsüt, misafirlerini şık dekorlu kapalı alanında ve ferah bahçesinde ağırlıyor. Sütlü ve şerbetli tatlılar, maharetli ustaların tarifleriyle hazırlanan pastalar, Türk damak tadına uygun çay – kahve ve atıştırmalıklarıyla Özsüt, en tatlı molaların adresi oluyor. Sütlü tatlılarda kazandibi, sütlaç, keşkül, tavukgöğsü, profiterol, pastalarda karaorman serisi, şerbetli tatlılarda ekmek kadayıfı, peynir tatlısı ve sac arası gibi Özsüt’ün artık hepsi birer klasik haline gelen tatlılarına, yaz ve kış olmak üzere yılda iki kez değişen menüyle birlikte yeni tarifler de ekleniyor. Bu yaz çıkarılan menüde yer alan limonlu pasta, kirazlı pasta, yörük sütlacı, zerdeli sütlaç, kavunlu panna cotta, taze meyveli cheesecake ve üzüm küpü bu özel tatlardan yalnızca birkaçı. Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olarak en taze lezzetleri misafirlerine ulaştıran Özsüt, hiçbir ürününde koruyucu katkı maddesi kullanmıyor.

    Özsüt ayrıca, kahvaltıdan çorbalara, pizzalardan yöresel mutfaklara uzanan zengin menüsüyle günün her saatinde lezzet tutkunlarına eşlik ediyor. Pide çeşitleri, fırın mantı, zengin salatalar ve ekmek arası lezzetler, tatlarıyla olduğu kadar sunumlarıyla da iştahları kabartıyor.

    Kavurucu sıcaklarda ferahlatan lezzetler

    Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi dondurma, Özsüt yorumuyla Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapısına kavuşuyor. Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerin, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu Özsüt dondurması; karadut, çikolata, Antep fıstığı, üzüm ceviz, krokan, bal badem, muz, karamel, limetta, kaymak, süper vanilya, vişne, limon, çilek, kavun, nane, frambuaz, sakız ve light çeşitleriyle her damak tadına hitap ediyor. Yaza özel dondurmalı pastalar ve limonatadan soğuk kahvelere uzanan buz gibi spesiyal içecekler de Ağustos sıcaklarını keyifli hale getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.