DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Palladium Ataşehir’de ‘Çizgi Roman Günleri’ başlıyor

    Palladium Ataşehir’de ‘Çizgi Roman Günleri’ başlıyor
    15.06.2017
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 16 -17-18 Haziran tarihlerinde “Çizgi Roman Günleri” etkinliği düzenliyor. AVM’ye kurulan satış stantlarında ‘Çizgi Roman’ meraklıları için birbirinden güzel kitaplar sergileniyor. Farklı ve yaratıcı atölye çalışmalarıyla da yeteneklerin keşfedildiği kağıttan heykel yapımı, suluboya ve illüstrasyon uygulamaları, mandala ve bez çanta yapım atölyeleri ile dopdolu geçecek günlerde, yetişkinler ve çocuklar hem yaratıcılıklarını konuşturacak hem de çok eğlenecek

    JLL Türkiye tarafından yönetilen Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 16 – 17 – 18 Haziran 2017 tarihleri arasında ‘Çizgi Roman Günleri’ etkinliği düzenliyor. Her yaştan insanın içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarıp eğlenceli dakikalar geçireceği etkinlikte; workshop atölyeleri ve çizgi roman stantları yer alıyor.

    ‘Kağıt Heykel(Paper Sculpture) Atölyesi’nde, ‘Origami’ tekniği ile üç boyutlu heykeller tasarlanıp boyanabiliyor. Kendi kahramanını yarattığın bu atölye çalışması çok eğlenceli olabilir. Baskı Atölyesi’nde birbirinden renkli kalıplar ile günlük kişiye özel eşyalar, baskı tekniği ile farklı bir tarza dönüşebiliyor. Çizginin dışına çıkmayı sevenler ise ‘İllüstrasyon Atölyesi’nde, birbirinden güzel desenlerdeki şablonlarla yaratıcılıklarını konuşturuyor.

    Bunların dışında; Arkabahçe Çizgi Roman, Mylos Yayınları, Paralel Evren Çizgi Roman Dükkanı, Marmara Çizgi, Uykusuz, Komik Şeyler, Flaneur Comics, Sırtlan Yayınları’ndan çıkan çizgi romanların sergileneceği 12 adet satış standı alanda yer alacak.

    Palladium Çizgi Roman Günleri Program Akışı

    16 Haziran Cuma günü 12.00-16.00 saatleri arasında Çanta Boyama Atölyesi ve 16.00-20.00 saatleri arasında da Mandala Workshop’ı var.

    17 Haziran Cumartesi günü 12.00-16.00 arasında Baskı Atölyesi ve Kağıttan Heykel Atölyesi var. 16.30-20.00 saatleri arasında ise, Mandala Workshop ile Defter Atölyesi bulunuyor.

    18 Haziran Pazar günü 12.00-16.00 saatleri arasında İllüstrasyon Atölyesi ile Sulu Boya Atölyesi, 16.00-20.00 arasında da Baskı Atölyesi ile Defter Atölyesi yapılacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.