DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Palladium Ataşehir’de ‘Organik Yaşam’ başlıyor

    Palladium Ataşehir’de ‘Organik Yaşam’ başlıyor
    19.01.2018
    A+
    A-

    20-27 Ocak tarihleri arasında, organik ve doğal ürünlerin satışa sunulduğu “Palladium’la Organik Yaşam” başlıyor

    JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 20-27 Ocak tarihleri arasında ‘Organik Yaşam’ bazaarı düzenliyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen doğal ve organik ürünlerin sergileneceği bazaarda yok yok.

    Palladium’un ana koridoruna kurulan stantlarda, ürünlerin en doğal ve tazesi, güvenilir markaların çatısı altında AVM ziyaretçilerine ulaşıyor. Sebzeli organik makarna, organik et ve süt ürünleri gibi çeşit çeşit doğal ve lezzetli tatlardan ekmeklere, meyve, yemiş ile zenginleştirilmiş yulaflı granolalara, zeytinyağının ve peynirin kalbinden en leziz zeytinyağı ve peynirlere, çok geniş yelpazedeki ürün gamıyla festival süresince en doğal ürünler kaynağından evlere giriyor. Festivalde yer alan markalar; Eğri Çayır, Her Dem Doğal,Taze Mutfak, Madalı Çiftliği, Mis Bahçe, Mor Gurme ve Kavanoz Dipli Dünya, Şifalı Takılarım, Yayık Ağası, Yeşil Limon, Moms naturel foods ve Naturel Güzellik.

    20-27 Ocak tarihlerindeki Palladium’la Organik Yaşam’a gelerek doğal ve taze ürünlere kaynağından ulaşın.

    Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

    Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 195 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.