DOLAR 32,3774
EURO 35,0458
ALTIN 2326,271
BIST 9139,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Palladium Ataşehir’den Sevgililer Günü kampanyası

    Palladium Ataşehir’den Sevgililer Günü kampanyası
    08.02.2018
    A+
    A-

    Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, Sevgililer Günü kampanyası düzenliyor. 12-14 Şubat tarihleri arasında, tüm mağazalarından 125 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese anında sürpriz hediyeler!

    JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 12-14 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne özel kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, alışveriş yapan herkes, anında sürpriz hediyeler kazanıyor.

    AVM’nin tüm mağazalarından 125 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 1 adet, 250 TL ve üzeri alışverişlere 2 adet, 500 TL ve üzeri alışverişlere ise 3 sürpriz hediye kazandıracak olan kampanyada birbirinden güzel hediyeler yer alıyor.

    Bünyesindeki mağaza seçeneklerinin yanında dünya ve Türk mutfaklarının birbirinden farklı lezzetlerini sunan restoran ve kafeleriyle, konforlu sinema salonlarıyla Anadolu Yakası’nın uğrak yeri olan Palladium Ataşehir, Sevgililer Günü’nde yine çok keyifli ve sürprizli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.