DOLAR 32,4738
EURO 34,9333
ALTIN 2436,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paramanya 2. yılını büyük ödüllerle kutluyor

    Paramanya 2. yılını büyük ödüllerle kutluyor
    23.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin tek mobil e-spor oyunu olan ve 6 milyon kullanıcısıyla en çok oynanan mobil masa oyunlarından birisi olmayı başaran Paramanya, 2’nci yaşını sürpriz ödüller ve özel etkinliklerle kutluyor.

    Netmarble Türkiye’nin 6 milyon kullanıcısıyla Türkiye’nin en sevilen, en çok oynanan mobil masa oyunu olan Paramanya, Türkiye’de 2’nci yılını kutluyor. Aynı zamanda Türkiye’nin tek mobil e-spor oyunu olan Paramanya, yıldönümü şerefine tüm oyuncularını heyecanlandıracak ve oyun zevkini zirveye çıkaracak özel etkinlikler, sürpriz ödüller ve yeni karakterler sunuyor.

    Paramanya’dan herkese 1000 elmas

    Paramanya’nın yıldönümü nedeniyle oyuna giren her oyuncuya 1000 elmas kazanma şansı veriliyor. Ayrıca özel etkinlikleri tamamlayanları da sürpriz ödüller bekliyor.

    Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan 10 adet birbirinden farklı harita, yepyeni karakter kartları ve aksesuarlarla eğlence hiç bitmiyor.

    Seviyoruz, çünkü Türkiye’ye özgü içerikler var

    Paramanya’nın 2’nci yaş gününü kutlayan Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz, “Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi, Paramanya ülkemizde de çok seviliyor. Kanuni Sultan Süleyman, Nasreddin Hoca gibi Türk tarihinin önemli karakterleri ile oynayabilme şansı tanıyan Paramanya, Türkiye Haritası’yla da ülkemizde yer alan en önemli tarihi eserlerle kültürümüze özgü içeriklere sahip” dedi.

    Paramanya’nın Türkiye’nin ilk mobil e-spor oyunu olduğunun altını çizen Aras Şenyüz, “Türkiye’nin en sevilen mobil oyunlarından biri olmayı başaran Paramanya’ya yeni içerikler ve maceralar ekleyerek Türk oyuncuların keyfini ve heyecanını daha nice yıllar zirvede tutmak için çalışacağız” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.