DOLAR 32,3322
EURO 35,2017
ALTIN 2246,599
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Park MOZAİK’te ilk bahar şenliği

    Park MOZAİK’te ilk bahar şenliği
    16.04.2018
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK ilk Bahar Şenliği’ni ikinci ilkbaharında gerçekleştirdi.

     

    Ankara Yaşamkent’te TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan konut projesi Park MOZAİK’te yaşam tüm güzelliğiyle sürüyor. Park MOZAİK’teki ikinci ilkbaharlarının keyfini doyasıya yaşayan Park MOZAİK sakinleri, baharı tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte ilkini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliği ile karşıladı.

    Park MOZAİK’teki bahar ile hayat bulan göz alıcı yeşil çimlerin üstünde gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde hem çocuklar hem de büyükler doyasıya eğlendi. Çocuklara özel bir festival havasında gerçekleştirilen şenlikte çocuklar en çok şişme oyuncağa ilgi gösterdi. İstedikleri şekilli balonların sahibi olan çocukların şenlikte bir diğer ilgi noktası yüz boyama oldu. Ilık bahar havasında baharın gelişinin şenlikle kutlandığı Park Mozaik’te çocuklar eğlenirken, yetişkinler de şenlik boyunca keyifli sohbetlerin ve kendilerine sunulan lezzetli tatların tadını çıkardı.

    İnsanın ve yaşam kalitesinin önceliklerde ilk sıraya yerleştiren Park MOZAİK, Başkentin yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent’te yükseliyor. Her beklentiye ve zevke uygun mimari, sosyal yaşam ve peyzaj çeşitliliğini bir mozaik gibi bir araya getiren Park MOZAİK’te konut teslimatları, 2016 yılının Aralık ayında başladı. Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir iki büyük firması TEPE ile MESA ortaklığının güçlü yapısı ve iki inşaat devinin deneyimi, Park MOZAİK’i tercih edenlere yüksek yaşam standartları ile birlikte kazandıran, sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı da sunuyor.

    Toplam 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde kurulu Park MOZAİK, 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede sunduğu yaşam olanaklarıyla Başkentlilerin büyük ilgisini görüyor. Proje, özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları, mozaik yolları, spor alanları, hobi odaları ve farklı zevklere hitap eden tüm çeşitliliği ile yaşamı, mutluluğun renklerine boyuyor.

    Fark yaratan 9 ayrı tematik meydan

    Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK ailelere, komşularıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri ortak yaşam alanları da sunuyor. Bölgenin yeni referans çizgisini oluşturan projede, toplam 50 bin metrekare büyüklüğe ulaşan tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor. Park MOZAİK’e adım atanları girişte Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merdivenleri bulunuyor. Canlı Meydan’da, piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor.

    Projenin merkezine konumlandırılmış ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park MOZAİK sakinlerinin renkli, huzurlu ve keyifli buluşma noktalarını oluşturuyor. Proje; bünyesindeki nefis bir göletle birlikte Ankara’da huzurlu ev hayatının vazgeçilmezi oluyor.

    Park MOZAİK, elverişli konumu ile de şehrin tüm olanaklarından kolayca yararlanabilme imkanı sağlıyor. Bölgesinde yer alan özel okul, devlet okulu ve hastanelere birkaç dakika uzaklıkta yer alan Park MOZAİK’te, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşmak mümkün.

    Başkentin Leed Gold Sertifikası sahibi ilk ve tek projesi

    Üstün nitelikleri ile yaşam standartlarını yeni zirvesine taşıyan Park MOZAİK’in en dikkat çeken özelliklerinden birisi de; gelişmiş ülkelerdeki büyük projelerin sahip olduğu Leed Gold sertifikasına sahip olması. Leed Gold sertifikası sahibi olmak için, projenin en başından itibaren sertifika kriterlerine göre tasarlanması ve hayata geçirilmesi gerekiyor. Sertifika; konut projesinin çevreciliğini, tasarımdaki gelişimini, kalitesini ve güvenini tescil ediyor. TEPE, MESA birlikteliğiyle kalite ve güveni bünyesinde toplayan Park MOZAİK projesinin Leed Gold sertifikasına sahip olması, projenin kalitesi ve güveni için bir anlamda çift tescil anlamı taşıyor. Park MOZAİK, bu önemli uluslararası sertifikayı alan Ankara’nın ilk ve tek konut projesi konumunda.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.