DOLAR 32,4999
EURO 34,5562
ALTIN 2501,686
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Park Residences Cadde’de iftar buluşması

    Park Residences Cadde’de iftar buluşması
    04.06.2018
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren emlak ofisleri ve gayrimenkul danışmanları Park Residences Cadde’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Bağdat Caddesi’nin emlak piyasası ve gayrimenkul sektörünün değerlendirildiği iftar yemeğine 175 gayrimenkul danışmanı katıldı.

    İstanbul Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren emlak ofisleri ve gayrimenkul danışmanları, Park Residences Cadde’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine 175 gayrimenkul danışmanı katıldı. Bir araya gelen emlak ofisi yetkilileri gayrimenkul sektörünü değerlendirerek, Bağdat Caddesi ve Kadıköy’ün emlak piyasasını tartışma fırsatı buldular.

    Bağdat Caddesi’nin dikkat çeken projelerinden olan Park Residences Cadde’de kullanışlı ve geniş metrekareye sahip 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse gibi farklı büyüklükteki daire tipleri bulunuyor. En küçük daire 1+1’ler 102 metrekare ve 117 metrekare, en büyük daireler ise 350 metrekare büyüklüğe sahip olan 4+1’lerden meydana geliyor. Sosyal donatılarıyla da öne çıkan proje içinde ayrıca fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları ve bir yürüyüş parkuru bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.