DOLAR 32,3799
EURO 35,0294
ALTIN 2326,616
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Parsel Sorguda 2018 satışları açıldı

    Parsel Sorguda 2018 satışları açıldı
    16.05.2019
    A+
    A-
    Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ekranındaki Analiz menüsüne 2018 yılı verileri kullanıma açıldı.
    Konuya ilişkin bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “https://parselsorgu. tkgm. gov. tr/ adresindeki Analiz menüsünden geçmiş yıllara ilişkin satış kayıtlarını takip edebiliyoruz. Bu sistem ile İl ve İlçe bazında, ana taşınmaz satış sayıları, alım-satım yoğunluğu, bağımsız bölüm satışları ve ipotekli ana taşınmaz ve bağımsız bölüm satışlarını görüntüleyebiliyoruz. 2018 yılı verileri de bu hafta sisteme ilave edildi. Sistem ile yoğunluk ve küme haritaları profesyonel emlak danışmanlarının hizmetinde” dedi.
    İstanbul Geneli Ana Gayrimenkul Satışları Küme Haritası
    Analiz menüsü ile birçok karar verme işleminin kolaylaştığını ifade eden Özelmacıklı “Sistem ile alım – satım yoğunluklarını takip edebiliyoruz. Hatta parsel bazında incelemeler yapabilmek de mümkün oluyor. Bizler de profesyonel emlak danışmanları olarak hangi bölgelerde hareketlilik olduğunu takip edebiliyoruz. Ayrıca parsel içinde hisse satışları varsa yada komşu parselde satış olmuş ise şufa hakkı yönü ile sistem üzerinden takip yapılabiliyor” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.