DOLAR 32,5947
EURO 34,785
ALTIN 2415,307
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşabahçe Mağazaları’ndan Bursa’da ikinci mağaza

    Paşabahçe Mağazaları’ndan Bursa’da ikinci mağaza
    17.01.2018
    A+
    A-

    Müşterilerine ev ve yaşama dair binlerce fikir sunan Paşabahçe Mağazaları, Bursa’daki ikinci mağazasını Marka AVM’de hizmete açtı. Paşabahçe Mağazaları’nın 556 metrekarelik alana sahip yeni mağazası yaşam ve butik ürünlerinden oluşan yaklaşık 3 bin 500 ürünü müşterilerin beğenisine sunuluyor.

    Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe Mağazaları, Bursa Korupark AVM’den sonra ikinci mağazasını Bursa Marka AVM’de hizmete açtı. Müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan Paşabahçe Mağazaları’nın Bursa’daki 556 metrekarelik alana sahip yeni mağazasında, “Yaşam” ve “Butik” konseptiyle yaklaşık 3 bin 500 ürün seçeneği bulunuyor.

    Paşabahçe Mağazaları’nın Bursa’daki yeni mağazası el imalatı cam ürünlerin yanı sıra mumluklardan çerçevelere, mutfak aksesuarlarından dekoratif minderlere kadar evinizi güzelleştirecek binlerce yeni ürün alternatifini müşterileriyle buluşturuyor.

    Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları’nın 13’üncüsü olan Camda Dünya Mirası Koleksiyonu’nun sınırlı sayıda üretilen ürünlerinin de sunulduğu yeni mağazada, sudan ilham alınarak tasarlanan yeni Omnia Su Koleksiyonu’nu da tasarım ve cam tutkunlarını bekliyor.

    Paşabahçe Mağazaları’nın Bursa’daki ikinci mağaza yatırımı olan Marka AVM mağazasında ayrıca Selçuk Demirel, Aydın Boysan, Alev Ebuzziya, Behiç Ak, Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi ünlü sanatçıların fikir ve çizgilerini taşıyan “İmza” ve “Yansımalar” ürün ailelerine ait seçili parçalar da müşterilerle buluşuyor.

    Paşabahçe Mağazaları’nın kafe, bar ve restoranlara yönelik çoklu alımlarda uygun fiyat önerileri sunan “CaBaRe” ürün ailesi de Marka AVM mağazasında profesyonel tüketicilerin beğenilerine sunuluyor. “CaBaRe” ürün serisi ile misafirlerine şık sunumlar ve özel ikramlarda bulunmak isteyen ticari işyerleri ve profesyonel kullanıcılar da Paşabahçe Mağazaları’nın özgün tasarımlarından ve kaliteli ürünlerinden uygun fırsatlarla faydalanabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.