DOLAR 32,4837
EURO 34,9541
ALTIN 2435,046
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşabahçe Mağazaları’ndan ‘Hayat En Güzel Hediye’

    Paşabahçe Mağazaları’ndan ‘Hayat En Güzel Hediye’
    26.12.2017
    A+
    A-

    Paşabahçe Mağazaları, yeni yıla girerken sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere yine birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. ‘Hayat En Güzel Hediye’ sloganıyla hediye alırken akla gelen ilk marka olan Paşabahçe Mağazaları, yılbaşında da zengin ürün çeşidi ve özgün tasarımları ile hediye seçiminin adresi olmaya devam ediyor.

    ‘Hayat En Güzel Hediye’ diyen Paşabahçe Mağazaları, ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ bölümlerinde bulunan binlerce ürün çeşidini, yılbaşı için sevdiklerine en unutulmaz hediyeyi vermek isteyenler için sunuyor. Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanları yılın en keyifli döneminde hatırlamak ve kendilerini özel hissetmelerini sağlamak için tek yapmanız gereken binlerce özgün tasarım ve ürün arasından o özel hediyeyi seçmek olacak.

    Yılbaşının renkli ve heyecanlı geri sayımını konseptine yansıtan Paşabahçe Mağazaları’nın ürün gamında kupalardan çerçevelere , fincan takımlarından bardaklara ve birbirinden şık vazolara kadar birçok farklı hediye seçeneği yer alıyor. Mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerden, yılbaşını yeni evlerinde ilk kez geçirecek olanlara; yeni yılı sakin geçirmek isteyenlerden koleksiyonerlere kadar herkese uygun en özel hediyeler Paşabahçe Mağazaları’nda kendisini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

    Paşabahçe Mağazaları ayrıca yılbaşı sofralarına da zerafet katmaya devam edecek. Yeni yıla girerken kurulacak özel sofralarda kullanılacak çatal bıçaklardan masa örtüsüne, peçeteden servis ürünlerine, karaflardan kadehlere ve şamdanlara kadar birçok göz kamaştırıcı detay için tek adres Paşabahçe Mağazaları olacak. Yılbaşı neşesini evine, sofrasına taşımak isteyenler için yeni yıla özel ürünler veya en eğlenceli partilerde hayatı kolaylaştıracak onlarca aksesuar arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

    Paşabahçe Mağazaları, alışveriş yapmaya vakit bulamayan ve yılbaşı için hediye almak isteyenlere www. pasabahcemagazalari .com adresinden haftanın 7 günü 24 saat alışveriş yapma imkanı sunuyor. Online mağazadan Paşabahçe Mağazaları’nın ürünlerini inceleyebilir ve yılbaşı alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.