DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşabahçe yepyeni ürünleriyle Ambiente 2019’da büyük ilgi topladı

    Paşabahçe yepyeni ürünleriyle Ambiente 2019’da büyük ilgi topladı
    14.02.2019
    A+
    A-
    Paşabahçe, görkemli standı ve göz kamaştırıcı yepyeni koleksiyonları ile Messe Frankfurt’ta 8 –12 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve ev eşyası sektörünün 23 yıldır en büyük fuarı olan Ambiente’nin en prestijli katılımcıları arasında yer aldı.
    Cam ev eşyasının lider markası Paşabahçe Ambiante 2019 Fuarı’nda iş ortaklarına ve ziyaretçilerine bu yıl da “Strong Together/Birlikte güçlüyüz” mesajı verdi. Yepyeni fonskiyonlara sahip inovatif ve yüzlerce yeni ürünün lansmanının yapıldığı standziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.
    Ödüllü mimarlık firması Demirden Design tarafından tasarlanan 657 m2’lik standda hem ev kesimi hem de ikram sektörüne yönelik farklı kategoriler, ilgi çekici konseptler altında ziyaretçilerle buluştu.
    Fuar boyunca çeşitli aktiviteler, tadımlar ve sunumlarla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Paşabahçe, bir dünya markası olduğunu bir kez daha gösterdi.
    Paşabahçe, uzmanı olduğu bardak kategorisinde hem ev hem ikram kesimi için bu sene de çok geniş bir ürün yelpazesi hazırladı.
    Koleksiyonlar birbirinden farklı konseptler altında ziyaretçilere sunuldu. İkram kesimi koleksiyonları patisserie, bira, şarap ve miksoloji konseptleri ile ve ev kesimi koleksiyonları yemek odası, mutfak, salon köşelerinde sergilendi.
    Şampanya ve şarap kadehleri ile tanıtılan yepyeni seri Amore, zarif çizgili bir gövdeye ve kalabalık partiler için isim etiketlemeye uygun şık bir halkaya sahip ayağıyla 2019’un ve önemli gün ve kutlamaların vazgeçilmezlerinden olacak.
    Bir diğer yeni seri olan Highness geçtiğimiz yıllarda lansmanı yapılan Timeless ve Elysia’nın ardından retro modasını bir üst seviyeye taşıyarak devam ettirecek. İstiflenebilir ve temperli viski, kokteyl ve meşrubat bardaklarıyla Highness koleksiyonu ikram dünyasına da damga vuracak.
    Yeni koleksiyonlardan bir diğeri ise Iconic. Ayaklı kadeh, 3 boy kulplu bardak ve 2 boy ayaksız bardağa sahip aile yalın ve zarif tasarımı ile hem ev hem ikram sektörüne yönelik olarak geliştirildi.
    Dünya çapında son yılların en başarılı koleksiyonu retro görünümlü Timeless koleksiyonu yeni boyları ve formlarıyla bu sene de genişlemeye devam ediyor. Flüt şampanya, kısa ayaklı şarap kadehi ve özellikle ikram sektörü için hayat kurtarıcı olacak 3 boy istiflenebilir yeni ayaksız bardağa ek olarak viski tutkunları için 2 viski bardağı ve 1 çerezlikten oluşan yeni viski seti de koleksiyona eklenen yeni üyeler oldu.
    German Design Award 2019’u kazanan Elysia serisi de 2019’un gözdelerinden olacak. Kesme Kristal görünümlü bu elegan modele kokteyl ve şarap için yeni ayaklı bardaklar ve bir de viski seti eklendi.
    Geçtiğimiz yılın lansmanı yapılan yeni kadeh koleksiyonu Amber’e bu sene beyaz ve kırmızı şaraplar için 2 yeni ayaksız boy, flüt şampanya ve bira kadehleri eklendi.
    Mutfak kategorisinin altında bu yıl da ısıya dayanıklı fırın kabı markası Borcam’ın yeni, hayatı kolaylaştıran ürünleri yine başroldeydi.
    Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi’nce geliştirilen özel patentli kaplamasıyla yapışmazlık özelliği kazanmış Borcam Non-Stick’ler farklı ebat ve renklerle standda görücüye çıktı.
    Paşabahçe bu sene dünyada bir ilke imza attı ve Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda cam pişirme kaplarına indüksiyon ocaklarda kullanılabilme özelliğini kazandırdı. Sürdürülebilir teknolojileri her zaman arkasında olan Paşabahçe geleceğin teknolojisi ile geliştirdiği Borcam Induction serisinin tanıtımını yaptı.
    Borcam’ın diğer yenilikleri arasında yine hayatı kolaylaştıran kapaklı modeller, küçük aileler için optimum boyuttaki yeni gravürlü Borcam Midi’ler, Yoğun ilgi gören suluboya efektli Borcam Spout’lar ve ısıya dayanıklı Borcam Ölçü Kapları sayılabilir.
    Mutfak dünyasının hip markası Zestglass ailesine geçtiğimiz yıl lansmanını yaptığı metal aksesuarlı standıyla baharatlığa ek olarak bu yıl da farklı renk ve boyut seçeneklerine sahip, kolay açılıp kapanabilen vakumlu kapağıyla Zest Click&Lock hava geçirmez kavanozları da eklendi.
    İkonik kavanoz aileleri Kitchen ve Homemade ise yeni boy ve modelleri ile daha da genişledi.
    Ağaç gövdesindeki halkalardan ilham alınarak tasarlanan ödüllü Linden masaüstü koleksiyonu yeni kase ve bardaklarla genişledi.
    Hem evlerde hem ikram sektöründe yoğun ilgi gören Patisserie ailesi Mini, Midi ve üst üste oturabilen Villa Patisserie modelleri ile artık çok daha geniş ve her ihtiyacı karşılayacak.
    Birbirinden farklı tasarım ve boyutlarıyla Paşabahçe’nin ürün gamında önemli bir yere sahip sürahi ve karaflara da bu yıl yepyeni modeller eklendi. Hoop sürahi ve şişe ailesi, titiz kullanıcılar için özel geliştirilmiş Picky başucu seti, ikonik City ailesine eklenen eğlenceli gravürlere sahip City Pop sürahiler ve şarap keyfinize zarafet katacak Amphora karaflar yeniliklerin başında gelmekte.
    Son yılların en başarılı koleksiyonları olan Timeless ve ödüllü Elysia bu sene masaüstü ürünleri ile çok daha genişledi. Kesme Kristal görünümlü viski setleri, çerezlikler, kaseler, sürahi ve dondurmalıklarla retro şıklık artık artık her yerde.
    Paşabahçe ürün gamını ve ulaştığı hedef kitlesini genişlettiği Paşabahçe bebe koleksiyonuna bu yıl da özel bir alan ayırdı ve Paşabahçe biberon ürünlerini sergiledi.
    Yaz ve Kış Koleksiyonları, Desenli ve Renkli Ürünler
    Paşabahçe’nin her sene en trend desen ve renklerle tasarladığı İlkbahar&Yaz ve Kış Koleksiyonları bu sene de oldukça genişti.
    İlkbahar/yaz Koleksiyonunda yer alan Marble, Courtyard, Sketch, Terazzo, Creative Summer desenleriyle bezeli masaüstü ve içecek ürünleri yazın tüm sıcaklığını ve neşesini sofralara taşıyacak.
    Marble koleksiyonu degrade, soft renk geçişleri ve mermer efektli deseniyle sofralara benzersiz bir hava katacak.
    Courtyard botanik motifleri ve soft vintage renklere sahip Sketch koleksiyonu el çizimi desenleri, trend ikonları, parlak renkleri ile yazın enerjisini yansıtacak.
    Terazzo yaratıcı mottoları ile renkli ve çocuksu enerjiyle dolup taşıyor. Creative Summer’da ise parlak renkleri ve enerjik sembollerle yaza merhaba diyor. Sonbahar/kış ürünlerinin yer aldığı Dear Dear, In The Pines, Winterland serileri kış konseptli desen ve renkleri ile göz kamaştırdı.
    Dear Deer, kırmızılar, yeşiller, geyik ve ökseotu desenleri ile Noel ruhunu yansıtıyor.
    In the Pines kışın klasik sembolü olan soğuk renkler, çam ağacı yansımalarına sahip. Winterland soft renkleri ve çam ağacı desenleri ile kış sofralarına huzur getirecek. 2018’de lansmanı yapılan ve çok ilgi gören Linden Batik koleksiyonunda kullanılan renklendirme teknolojisi bu sene Paşabahçe’nin en ikonik koleksiyonlarından biri olan Allegra’ya da uygulandı. Allegra Spout, suluboya efektli royal mavi desenleriyle sofralara şıklık katacak.
    Signature Glass
    Tüm operasyonlarında son teknolojiyi takip eden Paşabahçe bu sene, B2B müşterilerine çok daha iyi deneyimler yaşatabilmek için Neuro Marketing alanında yaptığı araştırmaları ve bu araştırmalara göre geliştirilen yeni ürünlerini Signature köşesinde tanıttı.
    El İmalatı Koleksiyonlar
    Cam ustalarının nefesleri ve %100 el işçiliği ile şekillenen benzersiz göz alıcı el imalatı koleksiyonlar, bu üretim tekniğinde kullanılan ekipmanların da adeta bir müze zenginliğinde sergilendiği köşede müşteri ve ziyaretçilere tanıtıldı. Yaratıcı gücün kalbini oluşturan Denizli Fabrikası’nda şekillenen dekoratif ve sunuma yönelik ürünler göz kamaştırdı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.