DOLAR 32,5437
EURO 34,8692
ALTIN 2427,15
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşabahçe’den kahve yanı su bardaklarına zarif dokunuş

    Paşabahçe’den kahve yanı su bardaklarına zarif dokunuş
    03.11.2017
    A+
    A-

    Her dönem camda trendleri belirleyen Paşabahçe, zarif kahve sunumları için yepyeni kahve yanı su bardakları Allegra ve Linka’yı cam severlerin beğenisine sundu.

    Türkiye’nin lider markası Paşabahçe, kahve keyfine ortak olacak 2 yeni kahve yanı su bardağını cam severlerin beğenisine sundu.

    Türkiye’deki kahve kültürünün vazgeçilmez bir parçası olan kahve yanı su bardağını ilk tasarlayan marka olma özelliğini de taşıyan Paşabahçe’nin bu alandaki son tasarımları Allegra ve Linka bardaklar ile sunumlara estetik katacak.

    Allegra ve Linka, ince hatlarıyla kahve sunumlarını zarafetle tamamlıyor. Kahve tutkunlarına da anın tadını çıkarmak kalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.