DOLAR 32,6192
EURO 34,7417
ALTIN 2501,103
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşafırını’nın yeni durağı Samsun

    Paşafırını’nın yeni durağı Samsun
    06.12.2017
    A+
    A-

    Kafe-Fırın sektörünün önde gelen ismi Paşafırını,  30’uncu şubesini Samsun’da açtı. Birbirinden lezzetli tatlardan oluşan menüsü ve sıra dışı konseptiyle Paşafırını, artık Samsunlu lezzet tutkunlarına çok daha yakın.

    Misafirlerine Türk damak tadına uygun yiyecekler sunmayı ilke edinen Paşafırını, 30’uncu şubesini Samsun’da açtı.

    Bugün Türkiye’de 27 franchise olmak üzere toplam 30 şube, yurt dışında ise 3 şube ile lezzet tutkunlarını karşılayan Paşafırını; 2023 yılsonuna kadar, 200 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışan Paşafırını, kaliteli lezzetin yanı sıra müşterilerine keyifli bir mekan seçeneği de sunarak, Samsun İlkadım ilçesinde lezzet tutkunları ile buluşacak.

    Açılış töreninde konuşma yapan Paşafırını Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kaya, “Paşafırını olarak, her lezzetimizi ayrı ayrı taçlandırıyor, tüketiciyi yediğinden son derece memnun edecek bir konseptle buluşturuyoruz. Bu farkındalıkla da Kafe-Fırın sektöründe öncü şirket olma hedefiyle büyüyoruz. Bugün burada 30’uncu restoranımızı açmanın mutluluğu içerisindeyiz. Önümüzdeki dönemlerde Paşafırını’nı İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerimizde lezzet tutkunlarıyla buluşturma devam edeceğiz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.