DOLAR 32,5875
EURO 34,8019
ALTIN 2508,34
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Dekoratif İç Mekan Kapıları 12’nci Uluslararası Kapı Fuarı’nda görücüye çıkacak

    Peli Dekoratif İç Mekan Kapıları 12’nci Uluslararası Kapı Fuarı’nda görücüye çıkacak
    09.02.2018
    A+
    A-

    Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı’na PELİ DK’da katılacak. Vezirköprü Orman Ürünleri’nin markası olan PELİ DK; 2017 yılında üretmeye başladığı dekoratif iç mekan kapıları ile yer ve kapı uyumunu tam anlamıyla gerçekleştirmeyi vaat ediyor.

    Vezirköprü Orman Ürünleri’nin geçtiğimiz yıl tasarlayıp üretmeye başladığı ve Peli-DK adıyla sektöre sunduğu dekoratif iç mekan kapıları 15-18 Şubat 2018 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek fuarda tanıtılacak.

    Parke sektöründe uzun yıllardır var olan Peli Parke ürün gamında yeni bir konsept açarak üretmeye başladığı iç mekan kapılarını; İskandinav Style, Dynamic Style, Prismatic Style adıyla tanıtılacak. Her stilin kendi içinde farklı modelleri olan kapılar şu an 12 ayrı tasarımda üretiliyor. Tüketicinin yaşam tarzına uygun modellerin yanı sıra, mobilya trendleriyle de birleşen tasarımları hayata geçiren Peli DK kapılar, fuar boyunca sektör profesyonelleri ve nihai tüketicinin beğenisine sunulacak.

    KAPI VE PARKE YÜZEYLERİ İLE MEKANLARDA BÜTÜNLÜK

    Fuarda 10. Hol 86 No’lu standda tanıtılacak olan Peli DK kapılarının tasarımında öncelik parke ve kapı yüzeyini bütünleştirmek. Kendi ürünlerinin en önemli tamamlayıcısı olarak gördükleri kapıların, kendi tasarım-kalite anlayışıyla gerçekleşmesi gerektiğine inanan Peli Parke, kapı üretimine bu anlayışla karar verdi. Peli DK’nın en çok dikkat çeken özelliği; aynı kapı modelinde parke ve süpürgeliklerin de olması. Bu konuda bir ilke imza atan marka, sektöre yeni bir anlayış kazandırdı.

    KAPI SEKTÖRÜNE SES, KAPILARA SESSİZLİK GETİRDİ

    Fuarda tanıtılacak olan kapıların diğer özellikleri; çizilmeye karşı dayanıklı olması, kolay temizlenebilmesi/toz tutmaması, yüzeyinin canlı ve parlak durması, kasa, pervaz ve kapı yüzeyinin aynı dokuda görünmesi olarak sıralanıyor. Aynı zamanda kapı yuvasında kullanılan fitil de kapının sessiz olmasını sağlıyor. Kilitte ise farklı bir sistem kullanılıyor; Kale’nin yeni ürettiği sessiz kilit sayesinde kapı açılıp kapanırken ses çıkarmıyor, ortamın dinginliğini koruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.