DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke Adana ve Mersin’de gücüne güç kattı

    Peli Parke Adana ve Mersin’de gücüne güç kattı
    15.08.2017
    A+
    A-

    Peli Parke Mersin’deki Satış ve Dağıtım organizasyonunda gelişimini Mersin Divan Otel de yaptığı toplantıyla, bölge bayileri ile paylaştı.

    Vezirköprü Orman Ürünleri bünyesindeki Peli Parke Türkiye genelindeki satış ağını genişletmeye hız kesmeden devam ediyor. Mersin ve Adana’da da satış organizasyonunu geliştiren Peli Parke büyümesini iş ortakları ile birlikte Mersin Divan Otel’de kutladı.

    Türkiye’nin en büyük parke üreticilerinden Vezirköprü Orman Ürünleri bünyesindeki Peli Parke’nin Adana Bölge Bayisi Onatça İnşaat ve Yapı Malzemeleri’nin bölge gelişimiyle ilgili toplantısı 10 Ağustos 2017 Perşembe akşamı Mersin Divan Oteli’nde gerçekleşti. Gecede Peli Parke’nin kuruluş hikayesi, üretim gücü, üstün teknolojisi ve geleceği şekillendirecek yatırımları paylaşıldı.

    Turanlar Grup’un ve Peli Parke’nin yatırımlarının paylaşıldığı gecede açılış konuşmasını Peli Parke Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orhan Demirbaş yaptı.

    PELİ PARKE’NİN MERSİN’LE BULUŞMASI

    Demirbaş ‘’Üretimimizi Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 200 dönüm arazi üzerinde 160 bin m2 alanda gerçekleştiriyoruz. Bulunduğumuz coğrafya ormana yakın böylece tedarik sürecini hızlı bir şekilde sağlıyoruz. Ayrıca standart hammadde tedarik edebildiğimiz için üstün kalitede üretim yapma avantajına sahibiz’’ dedi.

    Turanlar Grup’un 60 yıllık kökleriyle birlikte gelecek planlarını anlatan Orhan Demirbaş konuşmasında şunların altını çizdi: “Turanlar Grup olarak Peli markamızla çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Mersin Bölgesi’nde yapılanmamızı genişletiyoruz.

    Artık bu geniş ürün portföyüne bu bölgedeki iş toptancımız olan Onatça Bayisi üzerinden ulaşacaksınız. Mersin ve yakın bölge Peli ürünlerini bu bayi üzerinden temin edebilecekler.’’

    ÜRETİM YAPARKEN ORMANLARI DA KORUYORUZ

    ‘’Üretim yaparken asla ormanlarımıza zarar vermiyoruz. Hiçbir yaşayan ağacı kesmiyoruz. Ya ömrü bitmiş ağaçlar ya da onların dalları ile hammadde temin ediyoruz. Bu ülke ekonomisine katkı ve doğaya saygıdır. Son üç yıl içinde üretim tesislerine yaptığımız yatırımlar ile üretimi kapasitemizi iki katına çıkardık, sadece parkede yıllık 24 milyon m2 parke üretiyoruz. Türkiye’de satılan yüz milyon m2 parkenin yüzde 20’sini biz üretiyoruz. Parkenin yanı sıra sektöre farklı hizmetler de sunuyoruz, bu yıl Peli DK ile dekoratif iç mekan kapıları da üretmeye başladık. Türkiye’nin tüm bölgelerini önemsiyoruz.”

    Demirbaş sözlerini ‘’Tüm Türkiye’de 2016 yılından beri uyguladığımız sistemli, istikrarlı ve ilkeli satış politikalarımızla 2016 da olduğu gibi 2017 yılında da büyümeye devam ediyoruz. 2016 ve 2017 yılında bayisine en çok kazandıran firmamız, 2018 yılında da satış politikaları ve satış sistemleri ile sektöre önemli yenilikler getirerek bayileriyle birlikte büyümeye devam edecektir’’ diyerek bitirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.