DOLAR 32,5496
EURO 34,903
ALTIN 2427,375
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke İntermob Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi

    Peli Parke İntermob Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi
    23.10.2017
    A+
    A-

    Yeni tasarımlar, trendler, sektörün öncülerini ve dünya markalarını buluşturan İntermob Fuarı 14-18 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Yılın trendlerinin canlı olarak teşhir edildiği fuarda kendi yeniliklerini tanıtan Peli Parke yeni tasarımları ile fuarda fark yarattı.

    Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinin en son modellerinin yanı sıra mobilya yan sanayi firmalarının ürün ve hizmetlerini sergilediği fuar, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturmaktadır. Uluslarası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi fuarı olan İntermob 14-18 Ekim 2017 tarihinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

    İntermob Fuarına katılan Turanlar Grup fuarda Peli Parke, Peli DK başta olmak üzere Pelit Aslan, Peli Paper markalarındaki ürün gruplarını, yeniliklerini ve hizmetlerini sergiledi.

    İNTERMOB’A DÜZENLENDİĞİ İLK GÜNDEN BU YANA KATILIYORUZ

    Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi’ndeki yeniliklerin tanıtıldığı İntermob için Peli Parke Pazarlama Müdürü Mehmet Karahasanoğlu; Turanlar Grubu’nun bu fuara düzenlenmeye başladığı ilk günden bu yana katıldıklarını bu tür fuarların ürün, hizmet ve yeniliklerin tanıtıldığı önemli platformlar olduğunun altını çizdi. Özellikle yurt dışından gelen ziyaretçilere ürün ve hizmetlerini tanıtmak adına fuarın önemini belirten Karahasanoğlu Türkiye’nin orman ürünleri ve ahşap teknolojisinde kısa zamanda çok önemli yol aldığını sözlerine ekledi. 10 yıl öncesinde laminat parkenin %50’sinin yurt dışından ihraç edildiğini bu durumun son 4 yılda tam tersine döndüğünü artık Türk markalarının yurt dışına ihracatta bulunduklarını ifade eden Karahasanoğlu, yeni pazarlara açılmak ve pazar paylarını artırmak için yeni anlaşmalara imza attıklarını da söyledi.

    Turanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Turan ve Meltem Turan’ın yanı sıra tüm yönetim kadrosunun katıldığı fuarda Peli Parke ve markanın üretimine yeni başladığı Peli DK (Dekoratif iç mekan kapıları) tasarımları büyük ilgi gördü. Özellikle bu yıl üretilen Peli DK’nın tüm modelleri ile aynı desende olan parke ve süpürgeliklerin canlı mekan olarak sergilendiği fuarda daha önce benzeri yapılmayan bu ürün kombinasyonları farkını ortaya koydu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.