DOLAR 32,487
EURO 34,5693
ALTIN 2480,138
BIST 9552,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli’nin usta seminerlerinde üçüncü durak Konya oldu

    Peli’nin usta seminerlerinde üçüncü durak Konya oldu
    25.02.2019
    A+
    A-
    Peli Parke’nin 20 Şubat’ta Konya Ramada Otel’de düzenlediği ‘’Usta Semineri’ne 100 parke ustası katıldı. Peli’nin Konya Toptancı Bayisi Teknik Orman Ürünleri’nin de desteğiyle gerçekleşen seminerde ustalar sorularına ve sorunlarına cevap buldu.
    Ustalar için düzenlenen eğitimde açılış konuşmasını yapan Peli Parke İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu ‘’Sizlere Peli’nin genel yapısını ve kim olduğunu tanıtacağız. Şirketin tanıtımının ardından özellikle kalite kontrol ekibi olarak sahada karşılaştıkları sorunlar ve bunların nasıl en aza indirilmesi gerektiği ile ilgili bilgileri örneklerle anlatacağız. Sizin soru ve önerilerinizi dinleyeceğiz. Ardından geçtiğimiz yıl başlattığımız Sadakat Programı ile ilgili yenilikleri paylaşacağız’’ dedi.
    PELİ’NİN UZMAN KADROSU USTALARLA
    Peli’nin Vezirköprü’de gerçekleştirdikleri üretim tesislerinin anlatıldığı tanıtım filminin ardından Vezirköprü Bünyesinde Kalite Kontrol Yöneticisi olarak çalışan Metehan Nahir hazırladığı sunumla uygulama konusunda teknik bilgiler aktardı. Ustalardan gelen soruları yanıtladı. Müşteri Şikayetleri Teknik Yöneticisi Kerem Aydın, uygulama hataları, sahadan gelen şikayetler, bu şikayetlerin ne olduğu ve bu tür sorunlar için alınması gereken önlemler hakkında bilgi verdi. Yeni ürünler ve Sadakat Programı hakkında detaylı bilgi veren Peli Ürün Yöneticisi Kaan Balcı yeni koleksiyonlar, ürün özellikleri ve detayları hakkında bilgi vererek ustaların sorularını yanıtladı. Sadakat Programını da anlatan Balcı, ödül sistemini, mobil uygulamayı ve uygulamanın detaylarını bir sunumla paylaştı.
    ‘’BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ’’
    Düzenledikleri seminerlerin amacını anlatan İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu ‘’Seminerle markamızı, ürünlerimizi, uygulamada doğru koşulları nasıl sağlarız, uygulama alanında yapılan temel sıkıntılar neler ve ustalarımız için nasıl çalışmalar yapıyoruz tüm bunları anlattık’’ dedi. Konuşmasına Peli ile ustanın bölge müdürlüklerinde bir muhatabı var diyerek devam eden Karahasanoğlu, ‘’Peli ustasının uygulama yaptığı zaman aldığı bir hediye puan var, döşemeyi yaptıktan sonra bir sorun yaşarsa çözüm ortağı var. Usta sahipsiz değil. Arkasında Peli gücü var’’ diye devam etti. Bir sorun yaşandığında bölge müdürlüğü aracılığı ile bu sorunun fabrikaya aktarıldığını söyleyen Karahasanoğlu ‘’Böylece yetkili arkadaşlar harekete geçer. Tek amaç sıkıntılara çözüm bulmak ve Peli olarak tüm paydaşlarımızın yanında olduğumuzu vurgulamaktır. Biz ustanın yanında olduğumuzu anlatan sistemler geliştiriyoruz. Eğitimler, Sadakat Programı ve çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni projeler geliştirerek ustalara verdiğimiz değeri anlatıyoruz’’ diye konuştu.
    Seminerde, Peli Parke Ürün Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, Peli Parke Ürün Yöneticisi Kaan Balcı, Vezirköprü Kalite Kontrol Yöneticisi Metehan Nahir, Müşteri Şikayetleri Teknik Yöneticisi Kerem Aydın’ın yanı sıra Plaka Satış Uzmanı Sadık Geçir, Marka ve İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş, İç Anadolu Bölge Müdürü Taner Demirer, Konya Bölge Sorumlusu Yunus Erol, Ankara Bölge Sorumlusu Caner Savaş Kayseri Bölge Sorumlusu Mehmet Öz, Peli’nin Konya toptancı bayisi Teknik Orman Ürünleri ve ekibi katıldı.
    Seminerin ardından ustalarla akşam yemeğinde beraber olan Peli, yemekte de ustalarla sohbetler ederek ustaların sorularını cevapladı, istek ve önerilerini dinledi.
    Peli, Konya’daki Toptancı Bayisi Teknik Orman Ürünleri tüm alt bayilerine ve ustalarına her türlü desteği veriyor
    Peli, satışta ve satış sonrası verdiği hizmetlere ek olarak ustalarına verdiği değer, bayilerine sunduğu imkanlarla her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyor. Yıllık ürettiği 25 milyon m2 parke ile sektörün önemli oyuncularından olan Peli, bayi yapılanmasıyla örnek model oluşturmuş durumda. Peli, alt bayileri için geliştirdiği özel politikalarıyla Türkiye’nin her yerinde de fark yaratmış durumda.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.