DOLAR 32,4977
EURO 34,8137
ALTIN 2472,176
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pena Yayınları tarafından yayımlanan ‘Her şey’ romanı beyazperdede

    Pena Yayınları tarafından yayımlanan ‘Her şey’ romanı beyazperdede
    08.08.2017
    A+
    A-

    Geçtiğimiz yıl Pena Yayınları tarafından yayımlanan Nicola Yoon’un New York Times Çoksatan kitaplar arasında yer alan “Her şey” kitabı aynı isimle filme uyarlandı.
    Film, 11 Ağustos’ta vizyona girerken, kitabın kapağı ise filmin orijinal afişiyle yenilendi.
    Nicola Yoon’un şefkatli, yaratıcı ve mükemmel anlatımıyla; güçlü bir aşk üzerine kurulu olağanüstü ilk romanı “Her şey” geçtiğimiz yılın en çok satanları arasında yer almış ve şaşırtan sonuyla birçok kitap eleştirmeninden tam not görmüştü. Nicola Yoon’un aynı adlı romandan uyarlanan film ise Stella Meghie imzası taşıyor.

    “Her şey” geçirdiği bir hastalık nedeniyle olağanüstü korunan akıllı, meraklı ve yaratıcı 18 yaşındaki Maddy ve Olly’nin acı, tatlı ve cesur inanılmaz aşk hikâyesini konu alıyor. Herkesin kitaplığında arşiv niteliğinde yer alması gereken roman, filmin orjinal afişinden yeni kapağıyla 11 Ağustos’tan itibaren Pena Yayınları tarafından yeniden raflarda yerini alacak.

    Yazar Hakkında
    New York Times çoksatan romanı Her Şey’in yazarıdır. Jamaika ve Brooklyn’de büyüyen yazar Los Angles’ta ailesiyle yaşamaktadır. Bir anda aşık olup aşkınıza sonsuza kadar tutunabileceğinize gönülden inanan bir romantiktir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.