DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pepee, Amazon Prime ile dünyaya açılıyor

    Pepee, Amazon Prime ile dünyaya açılıyor
    05.11.2018
    A+
    A-

    Düşyeri, “dünyadaki tüm çocuklara dokunabilmek” amacı ile önemli adımlar atıyor. Bu konudaki ilk iş birliği adımını Amazon Prime ile hayata geçirdi. Düşyeri’nin yarattığı, Youtube’da aylık 30 milyon trafik ve 1 milyon 627 bin takipçiye ulaşan Türkiye’nin ilk Milli Çizgi Film kahramanı Pepee, yapılan iş birliği çerçevesinde ilk kez Amazon Prime’da İngilizce olarak yayınlanacak.

    2008 yılından beri “dünyanın bütün çocukları için” yola çıkan Düşyeri, eğlendirici ve artı değer yaratan ürün ve hizmetleri ile çocuklara dünyayı daha anlamlı kılmak için çalışıyor.  Pepee bu anlamda Düşyeri’nin çocuklarla buluştuğu ilk markası. Türkiye’de yüzde 98 marka bilinirliği ile her kesimden yoğun takip edilen Pepee, şimdi İngilizce konuşmaya başlıyor ve tüm dünyaya yayın yapan Amazon Prime’da tüm dünya çocukları ile buluşmaya hazırlanıyor.

    Amazon Prime’da Pepee Rüzgarı…

    Düşyeri’ni dünyanın bütün çocukları için kurduğunu her fırsatta söyleyen Düşyeri Kurucusu ve Düş İşleri Başkanı Ayşe Şule Bilgiç, “Dünyaya ve dünya pazarına açılmak için ilk büyük adımı attık. Yüzde 100 yerli bir marka olarak, uluslararası arenada ülkemizi temsil etmek ve en iyi şekilde tanıtmak bizim için gurur verici. Amazon Prime ile yaptığımız iş birliği kapsamında, Pepee tüm dünya çocuklarına dokunmak için İngilizce olarak yayınlanacak. Bu sayede çocuklar, akıllı telefon ve tabletlerdeki uygulamalar da dahil olmak üzere tüm dünyaya yayın yapan bir platformda ilk kez Pepee’yi İngilizce izleme imkanı bulacak” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.