DOLAR 32,3287
EURO 35,057
ALTIN 2294,508
BIST 9013,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pepee canlanıyor

    Pepee canlanıyor
    04.02.2019
    A+
    A-
    Düşyeri, yeni dijital oyunu ile gerçek dünyaya dijital bir boyut katıyor. Gerçek dünyada boyama yaparak el becerilerini geliştiren çocuklar boyadıkları renklerde Pepee’yi dijital ortamda AR teknolojisi ile canlandırıyor. Tablet ve telefonlarda kolaylıkla kullanılabilen mobil uygulama kısa sürede aile kategorisinde 1’inci sıraya yükseldi. Ücretsiz en popüler uygulamalar arasında ise ilk 10’a giren uygulama ile Pepee, pek çok çocuğun evine canlı olarak konuk oluyor.
    “Güvenli teknoloji” ilkesiyle içeriklerini dijital kanallar aracılığıyla çocuklarla buluşturan Düşyeri, “Pepee Canlanan Sayfalar” ile çocukların dünyasına adım atıyor.  App Store ve Play Store’dan Pepee Canlanan Sayfalar uygulaması kolaylıkla indirilebiliyor. Yayınlandığı günden itibaren ilgi ile takip edilen Pepee Canlanan Sayfalar uygulaması en çok indirilenler özelinde ilk sıralarda yer alıyor.
    Pepee’yi Boya! ‘Dans Etsin ve Şarkı Söylesin’
    Çocukların düş gücünü geliştirmesine yardımcı olan mobil uygulama, miniklerin olaylara bakış açısını değiştiriyor ve oyun kurgularını farklılaştırıyor. Pepee, Bebee, Pisi ve diğer Düşyeri karakterlerinin uygulamadan çıktısı alınan sayfadan canlanarak, dans etmesi ve şarkı söylemesi eğlenceli bir aktiviteye dönüşüyor. Sayfaları kendi istediği renkte boyayabilen çocuklar, mobil uygulama ile boyadıkları renkte 3 boyutlu hale dönüşerek karakterlere hayat veriyor.
    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.