DOLAR 32,3369
EURO 35,1222
ALTIN 2236,122
BIST 8735,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Perakende Günleri 2017 bu sene 29-30 Kasım’da

    Perakende Günleri 2017 bu sene 29-30 Kasım’da
    03.11.2017
    A+
    A-

     

    Perakende sektörünün Türkiye’deki en büyük ve verimli buluşma platformu Perakende Günleri, bu sene 29 – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Soysal Danışmanlık tarafından bu sene 17’incisi düzenlenen Perakende Günleri, ‘Perakendenin Yeni Dünyası’nı Yakalamak’ teması ile kapılarını açıyor.

    Perakende Günleri’17, bu sene de alanında öncü ve uzman, ulusal ve uluslararası konuşmacılara ev sahipliği yaparak katılımcılara kendilerini geleceğe taşıyacak, vizyon geliştirecek oturumların yanı sıra, somut ip uçları ve başarılı örnek uygulamalar ile zengin bir içerik sunacak. Yeni içeriklerle birlikte oturum formatlarındaki yenilikler bu yıl Perakende Günleri’ne damgasını vuracak.

    2001 yılından bu yana Türkiye’deki en büyük iş dünyası organizasyonu ve uluslararası alanda da sayılı organizasyonlardan biri olan Perakende Günleri, bu sene 19 farklı oturumda 21 ayrı konuşmacıyı ağırlayacak. İki gün sürecek Perakende Günleri’17’de perakendede inovasyondan neromarketinge, yeni trendlerden siber güvenlik konusuna, hızlı büyümeden start up ruhuna kadar her şey konuşulacak.

    Perakende Günleri’nin bu yılki konuşmacılarından olan Skype’ın yaratıcılarından Jonas Kjellberg, ‘Oyunun Kurallarını Değiştirmek’ başlıklı oturumda kendi geliştirdiği ve Stanford Üniversitesi’nde okutulan iş modeli olan sıfır maliyetle inovasyon ve gelir artırmada inovasyon için ip uçları verecek. Dünyada pazarlama çalışmalarında yeni bir dönem açan nöropazarlamanın öncüsü Patrick Renvoisé ise ‘Beynin Satın Alma Düğmesini Keşfedin’ başlıklı oturumda beynin nasıl karar aldığını, satış döngüsünü kısaltan, yeni müşteriler kazandıran, geliri ve karı arttıran yöntemleri örneklerle paylaşacak. Amazon konusunda önde gelen uzmanlardan, ünlü perakende fütüristi Doug Stephens Perakende Günleri’17’nin bir diğer konuşmacısı olarak Amazon’un durdurulamaz gelişimini ve perakende dünyasını değiştiren yeni stratejilerini katılımcılarla paylaşacak. Geçmişin ünlü hacker’ı, bugün dünyanın en önemli siber güvenlik uzmanlarından biri olan Mikko Hypponen ise şirketleri siber risklerden korumak için somut çözüm önerileri sunacak.

    Perakende Günleri’17 ile ilgili bir değerlendirme yapan Soysal Kurucusu Suat Soysal: “Perakende Günleri, 2001 yılından bu yana her yıl 5 bin 900’ün üzerinde katılımcısıyla ülkemizdeki en büyük iş dünyası organizasyonu olarak kendini ispatlamış durumda. Diğer taraftan Perakende Günleri, uluslararası alanda da sayılı organizasyonlardan biri haline geldi. Perakende Günleri ile katılımcılara 40’dan fazla ülkeden gelen perakende grupları ve AVM’ler ile yapılan B2B görüşmeler ile 365 günlük network’ü 2 günde yapma şansı tanıyoruz. 16 senedir olduğu gibi 17’inci yılımızda da yine tüm katılımcılarımızın ve perakende sektörünün gücüne güç katacak, zengin bir içerik hazırladık. Ana temamızı ise ‘Perakendenin Yeni Dünyası’nı Yakalamak’ olarak belirledik. Perakende sektöründeki son trendler, yeni teknolojiler uygulamalı en güzel örnekleri ile yine Perakende Günleri’nde” dedi.

    Arçelik, Zeydemir ve Simit Sarayı’nın ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri’ 17’nin ilk gününde; Skype’ın yaratıcılarından Jonas Kjellberg, Arçelik Omnichannel Gelişim ve İletişim Yöneticisi Handan Abdurrahmanoğlu, Yıldız Youtuber Buse Sinem İren, Zeydemir Genel Müdürü Beytullah Aksoy,Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Özerkan, Sales Brain Kurucu Ortağı Patrick Renvoisé, Metro Toptancı Market Türkiye Meyve ve Sebze Kategori Müdürü Birol Uluşan, Karaca Grup CEO’su Fatih Karaca, ŞOK CEO’su Uğur Demirel, Akinon CEO’su Tolga Tatari, ve I-AM Kurucu Ortağı Pete Champion konuşmacılar arasında olacak.

    Etkinliğin ikinci gününün konuşmacıları arasında ise; Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Av. Merter Özay, Vakko CEO’su Jaklin Güner, Twitter Eski Başkan Yardımcısı Mark Little, Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz ve DNG Danışmanlık Kurucusu Fatih Keresteci, Shell &Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül, F- Secure Araştırma Direktörü Mikko Hyppönen, Perakende Fütüristi ve Danışmanı Doug Stephens ile Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan yer alıyor.

    Her yıl Perakende Günleri sonunda yapılan ‘Perakende Güneşi Ödülleri Töreni’ ise bu sene kategorilere ayrılarak etkinlik süresince verilecek. Perakende Günleri’17’nin ilk gününde ATÜ Perakendeye Katkı Özel Ödülü ve Genç Liderler Ödülü ile En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü sahiplerini bulurken; ikinci günde ise En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü ve En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülü ile Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahipleri açıklanacak.

    Ana sponsorlar: Arçelik, Zeydemir, Simit Sarayı

    Sponsorlar: Atü Duty Free, Ece Türkiye, MediaMarkt, Metro, Microsoft, Rasyotek, Obase, Posta, GÜSOD, Shell, Acron, Akiş GYO, Atasun Optik, Divarese, D&R, Gönül Kahvesi, Mall of İstanbul, Mudo, Nebim, Tepe Emlak, Toyzz Shop, Watsons, Univera, Damat Tween, Starbucks, Günışığı Kitaplığı ON8, Ajans Press, Related Digital, Bersay İletişim Grubu, Sodamedya, Akşam, Cumhuriyet, Para, Platin, Sözcü, Star, 24TV, TAMPF, AYD, BMD, GPD, KMD, TMD, TURYİD, ASD, UFRAD, MTD, MOSDER, ACROSS

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.