DOLAR 32,5185
EURO 34,5604
ALTIN 2491,717
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Perakende Günleri’17 dünya çapında 6 önemli isme ev sahipliği yapıyor

    Perakende Günleri’17 dünya çapında 6 önemli isme ev sahipliği yapıyor
    09.11.2017
    A+
    A-

     

    Bu yıl 17.’si düzenlenen Perakende Günleri dünya çapındaki konuşmacıları ile sektöre yeni bir vizyon getirmeye ve yeni ufuklar açmaya devam ediyor. Perakende Günleri’17’nin bu seneki gözde konuşmacıları arasında; Skype’ın yaratıcılarından Jonas Kjellberg, nöropazarlamanın öncüsü Patrick Renvoisé, ünlü perakende fütüristi Doug Stephens, dünyanın en önemli siber güvenlik uzmanlarından biri olan Mikko Hypponen, tasarım ve müşteri deneyiminin öncüsü Pete Champion ve start-up ruhunun en başarılı isimlerinden Mark Little yer alıyor.

    Perakende sektörünün geleceğine yön veren konu ve konuklarıyla sektörün en önemli buluşması olan Perakende Günleri 17 yıldır olduğu gibi bu yıl da sektörün nabzını tutmaya devam ediyor.

    29 – 30 Kasım 2017 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda sektör liderlerini buluşturacak Perakende Günleri’17, 19 farklı oturumda 21 ayrı konuşmacıya ev sahipliği yapıyor. Perakende Günleri’17’nin yıldız konuşmacıları arasında Skype’ın yaratıcılarından Jonas Kjellberg ile dünyada pazarlama çalışmalarında yeni bir dönem açan nöropazarlamanın öncüsü Patrick Renvoisé, perakende fütüristi Doug Stephens, geçmişin ünlü hacker’ı, bugün dünyanın en önemli siber güvenlik uzmanlarından biri olan Mikko Hypponen, tasarım ve müşteri deneyiminin öncüsü Pete Champion ve start-up ruhunun en başarılı isimlerinden Mark Little yer alıyor.

    Skype’ın yaratıcılarından Jonas Kjellberg: ‘Oyunun Kurallarını Değiştirmek’

    Perakende Günleri’17’nin ilk gününde Skype’ın yaratıcılarından Jonas Kjellberg,‘Oyunun Kurallarını Değiştirmek’ başlıklı oturumu ile katılımcılarla bir arada olacak.

    i-Cloud’un Yönetim Kurulu Başkanı iken firmayı Apple’a satan, Zalando’ya kuruluş aşamasında yatırım yapan seri girişimci Kjellberg, kendi geliştirdiği ve Stanford Üniversitesi’nde okutulan iş modeli olan; sıfır maliyetle inovasyon ve gelir artırmada inovasyon için ip uçlarını paylaşacak.

    Patrick Renvoisé: ‘Beynin Satın alma Düğmesini Keşfedin’

    Dünyada pazarlama çalışmalarında yeni bir dönem açan nöropazarlamanın öncüsü Patrick Renvoisé ise ‘Beynin Satın Alma Düğmesini Keşfedin’ başlıklı oturumda beynin nasıl karar aldığını, satış döngüsünü kısaltan, yeni müşteriler kazandıran, geliri ve karı arttıran yöntemleri Perakende Günleri’17’nin ilk gününde somut örneklerle paylaşacak.

    Perakende fütüristi Doug Stephens: ‘Alışveriş Dünyasını Sallayan Güç: Amazon’

    Ünlü perakende fütüristi Doug Stephens Perakende Günleri’17’nin bir diğer konuşmacısı olarak Amazon’un durdurulamaz gelişimini ve perakende dünyasını değiştiren yeni stratejilerini katılımcılarla paylaşacak.

    Ünlü Hacker Mikko Hypponen’den Siber Güvenlik İpuçları

    Geçmişin ünlü hacker’ı, bugün dünyanın en önemli siber güvenlik uzmanlarından biri olan Mikko Hypponen yapacağı konuşmasında şirketleri siber risklerden korumak için somut çözüm önerileri sunacak. PC World dergisinin belirlediği, Web’deki en önemli 50 isim arasında ve Foreign Policy’nin “100 Küresel Düşünür” listesinde olan Hypponen, bireylerin, şirketlerin ve ülkelerin karşı karşıya olduğu siber riskleri çarpıcı güncel örneklerle anlatacak.

    Champion: Müşteri Deneyiminde Şaşırtıcı Trendler

    Fark yaratan özgün girişimler, perakende ve deneyim tasarımı ile marka geliştirme üzerine dünyanın önde gelen uzmanlarından olan Pete Champion, ‘Müşteri Deneyiminde Şaşırtıcı Trendler’ başlıklı panelde müşteri deneyimini dönüştüren trendleri ve yeni müşteri beklentilerini karşılamak için stratejilerimizi nasıl şekillendirmemiz gerektiğini anlatacak.

    I-AM’in yönetici ortağı olarak görev yapan Champion, dünyadan başarılı ve şaşırtıcı örnekler paylaşırken alışverişin nabzını tutan millennial kuşağının beklentilerine yönelik de çarpıcı önerilerde bulunacak.

    Mark Little: ‘İşi Start-up Heyecanıyla Yönetmek’

    Dünyanın sosyal içerikli haberler sağlayan ilk medya ajansı Storyful’un kurucu ve yöneticisi Mark Little, ilham verici konuşmasıyla mevcut işlerimizi start-up çevikliği ve heyecanıyla geliştirmeyi, yeni işlere adım atmayı anlatacak. Başarılı bir start-up girişimi sonrasında şirketini büyüterek Rupert Murdoch’un şirketi News Corporation’a satan Little, Twitter’ın Avrupa medya ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcılığının yanı sıra EMEA bölgesini de yönetti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.