DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pergel Grup kampanyası Halk Kütüphanesi ile devam ediyor

    Pergel Grup kampanyası Halk Kütüphanesi ile devam ediyor
    03.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen mimarlık ve mühendislik şirketlerinden Pergel Grup’un, Dünya Kitap Hediye Etme Günü kapsamında başlattığı kampanya Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi’nde çocuklarla birlikte sonlanacak…

     

    Her yıl Nisan ayının 3. Pazar günü kutlanan Dünya Kitap Hediye Etme Günü kapsamında , “Kitap Oku-Sıra Sende” Kampanyası başlatan Pergel Grup, kampanyaya aile ve çocukların da dahil olması ile birlikte çerçevesini genişleterek hediye alınan kitapları Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesi’ne bağışlayacak.

    “Kitap Oku- Sıra Sende” diyen Pergel Grup’un yaklaşık 40 kişiden oluşan mimar, mühendis, tasarımcı ekibi, sıra ile birbirlerine kitap hediye ediyor. Kampanyada hediye alan kişi bir video çekerek kitaptan bahsediyor, ancak kime hediye aldığını gizli tutuyor. Sürpriz olarak kitabına kavuşan kişi de bir sonraki çalışma arkadaşını seçerek kendi sürprizini hazırlıyor.

    Necip Fazıl Kısakürek’in, ilk kez Muhsin Ertuğrul tarafından tiyatroda sergilenen 3 perdelik “Bir Adam Yaratmak” adlı piyes kitabı ile başlayan ve Pergel Grup çalışanlarının aile ve çocuklarının da katılımı ile  genişleyen “Kitap Oku-Sıra Sende” Kampanyası’nda, hediyeleşme sürecinin sonunda tüm kitaplar önce Pergel Grup bünyesinde kurulan Dr. Hugh Akston Kütüphanesi’ne aktarılacak. Tüm çalışanların bütün kitaplara erişimi sağlandıktan sonra kampanya bitiminde kitaplar, çocukların da katılımı ile  Muhtar Özkaya Halk Kütüphanesine bağışlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.