DOLAR 32,5656
EURO 34,9853
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PES Turnuvası’nın “En İyileri” belli oldu!

    PES Turnuvası’nın “En İyileri” belli oldu!
    22.01.2019
    A+
    A-

    Capacity AVM’de 19-20 Ocak tarihlerinde gerçekleşen, “Xbox PES Turnuvası”nda en iyiler belli oldu. Turnuvada kazanan yarışmacılar, muhteşem ödüllerin de sahibi oldular.

    Toplamda 80 kişinin katılımıyla gerçekleşen Xbox PES (Pro Evolution Soccer) Turnuvası’nda ilk gün elemelerinin ardından başarıya ulaşan adaylar, ikinci gün nefes kesen bir mücadele gösterdi. Keyifli ve tutkulu bir atmosferin yaşandığı turnuvada, heyecan her dakika katlanarak arttı.

    Final günü 4 eleme etabını da başarıyla tamamlayarak birinci olan Mücahit Sevimli Xbox One 500 GB konsol, ikinci olarak tamamlayan Oğuzhan Öztürk Xbox One kablosuz kumanda, üçüncü olarak tamamlayan Cihan Bahadır Xbox One PES 2019 oyunu ve dördüncü olan Ferhat Balkanas ise Minecraft oyununun sahibi oldu. Capacity tarafından hediyeleri takdim edilen yarışmacılar PES oyununda da başarılarını kanıtladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.