DOLAR 32,5117
EURO 34,7419
ALTIN 2486,202
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    P&G’de kariyer fırsatı

    P&G’de kariyer fırsatı
    05.11.2018
    A+
    A-

    Procter&Gamble; iş hayatındaki yolculuğuna dünyanın en büyük şirketlerinden birinde başlamak isteyen üniversite ve yüksek lisans öğrencileri ile yeni mezunlar için tam zamanlı iş ve staj fırsatı sağlıyor. P&G’nin internet sitesi üzerinden yapılacak başvurular, 9 Aralık 2018 tarihinde son buluyor.

    Çalışanları, markaları ve değerleri ile bir bütün olan, tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan Procter & Gamble (P&G), kariyer yolculuğuna dünyanın en büyük hızlı tüketim şirketlerinden birinde başlamak isteyen öğrenci ve yeni mezunlara kapılarını açıyor. Üniversite 3’üncü ve yüksek lisans 1’inci sınıfta okuyan öğrencilerin staj için, yeni mezunların ve aynı zamanda yeni mezun olacak üniversite öğrencilerinin işe alım için başvuracağı “Day 1” programına P&G’nin internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor. Öğrencilere ve yeni mezunlara staj ve tam zamanlı iş olanağı sağlayan programın başvuruları ise 9 Aralık tarihinde son buluyor.

    Geleceğin liderlerini yetiştiriyor

    Dünyada yaklaşık 5 milyar insanın hayatına markalarıyla değer katan P&G, kariyer yolculuklarının başında yer alan öğrenciler ve yeni mezunlar için çeşitli fırsatlar sunuyor. Geçtiğimiz aylarda kadınların iş yaşamında güçlenmelerine yönelik “Geleceğin Kadın Liderleri” programını başlatan P&G, genç beyinlere yönelik projeleriyle geleceğin liderlerine yatırım yapmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.