DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips Elite Akıllı Ütü alan herkese Anneler Günü’ne özel Beymen kol ve makyaj çantası hediye

    Philips Elite Akıllı Ütü alan herkese Anneler Günü’ne özel Beymen kol ve makyaj çantası hediye
    11.05.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en güçlü ve en hızlı ütüsü Elite Akıllı Ütü, kullanıcılara mükemmel sonucları tek geçişte sağlamakla kalmıyor, Anneler Günü’ne özel Beymen çanta hediyesi ile annelere çifte mutluluk yaşatıyor.

    Her yıl Anneler Günü’nde yaşanan telaş, bu yıl Philips’in kampanyası ile son buluyor. Annelerini bu özel günde sevindirmek isteyenler, Philips Kazanlı Akıllı Ütü Elite’in GC9630 ve GC9650 modelleri ile annelerine hızlı ve kusursuz bir ütüleme deneyimi sunarken, Beymen çanta hediyesi ile de çifte mutluluk yaşatıyor.

    Philips Akıllı Ütü Elite, OptimalTEMP teknolojisi ile sıcaklık ayarı gerektirmiyor ve tüm ütülenebilir giysiler için yakmama garantisi veriyor. Philips Akıllı Ütü Elite ile giysileri kumaş cinsine göre tek tek ayırmanız ya da ütünün sıcaklığını değiştirmeniz gerekmiyor ve böylelikle annelerin zamanı kendine kalıyor.

    Philips’in devrim niteliğindeki beş yıldızlı T-ionic GLIDE taban teknolojisi, en iyi kayma performansı sunan ve çizilmelere karşı dayanıklı titanyumoksit katmanlı tabanıdır, annelere zahmetsiz ve hızlı ütüleme garanti ediyor.

    Kumaşların derinine işleyen ultra güçlü buharı ile Elite Akıllı Ütü’nün ayrıca buhar sesini azaltan Sessiz Buhar Teknolojisi bulunuyor. Anneler artık yüksek buhar gücünün keyfini sürerken, rahatlıkla televizyonda en sevdikleri programı seyredebilir veya müzik dinleyebiliyor.

    Philips Kazanlı Akıllı Ütü Elite 9630 – Tavsiye edilen perakende fiyatı 1.399,99 TL + KDV
    Philips Kazanlı Akıllı Ütü Elite 9650 – Tavsiye edilen perakende fiyatı 1.649,99 TL + KDV

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.