DOLAR 32,4761
EURO 34,9475
ALTIN 2439,426
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips EverPlay Bluetooth Hoparlör ile kesintisiz müzik

    Philips EverPlay Bluetooth Hoparlör ile kesintisiz müzik
    03.10.2017
    A+
    A-

    Geliştirdiği ürünlerle müzik deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Philips Sound, EverPlay Bluetooth Hoparlörler ile çıtayı bir kez daha yükseltiyor. Şık ve modern bir tasarıma sahip EverPlay Bluetooth Hoparlörler, yüksek ses kalitesinin yanı sıra DuraFit kumaş kaplaması ve sağlam yapısı ile suya, toza ve darbeye karşı da dayanıklı. 30 metreye kadar güçlü Bluetooth bağlantısı sunan EverPlay serisi, mikrofonuyla HandsFree telefon görüşmeleri için de kullanılabiliyor. Hem şarj kablosu hem de taşıma askısı olarak kullanılabilen USB şarj kablosuyla EverPlay serisi hoparlörler, müziğini gittiği her yere götürmek isteyenler için tasarlandı.

    Philips, müziğini gittiği her yere taşımak isteyenler için EverPlay Bluetooth Hoparlör serisini müzikseverlerin beğenisine sundu. Güçlü Bluetooth bağlantısına sahip EverPlay serisi taşınabilir hoparlörler, yüksek ses kalitesi ve güçlü bass özelliğini zarif bir tasarımla buluşturuyor. EverPlay Bluetooth Hoparlörler, dayanıklı yapılarıyla her yere ve her koşula ayak uydurabiliyor.

    Dayanıklı olduğu kadar güçlü, güçlü olduğu kadar zarif

    EverPlay serisindeki tüm Bluetooth hoparlörler DuraFit kumaş kaplaması kullanıyor. Örgü deseniyle hoparlöre modern bir tarz katan bu kumaş, toza ve darbeye karşı da yüksek koruma sağlıyor. Ancak Everplay serisinin en dikkat çeken özelliklerinden biri, dayanıklı yapısının getirdiği IPX7 su geçirmezlik. Hatta Everplay serisinin üyeleri suya karşı o kadar dayanıklı ki, 30 dakika boyunca 1 metre suyun altında kalabiliyorlar. Serinin tüm hoparlörlerinde ortak olan bir diğer kullanışlı özellik ise hem şarj için hem de taşıma askısı olarak kullanılabilen portatif USB şarj kablosu. Bu kablo, hem EverPlay Bluetooth Hoparlörü taşımak için askı olarak hem de hoparlörün şarj edilmesi gerektiği durumlarda USB şarj kablosu olarak kullanılabiliyor. Böylece fazladan şarj kablosu taşıma derdi de ortadan kalkıyor.

    10 saate kadar kesintisiz müzik

    Everplay serisinin uzun süreli pil ömrüyle müzik hiç durmuyor. Everplay BT3900 8 saate kadar, BT7900 ve BT6900 ise 10 saate kadar kesintisiz müzik sunuyor. Üstelik BT7900 ve BT6900 Bluetooth hoparlörler, Android telefonlarda yaygın olarak kullanılan Qualcomm Quick-Charge adaptörüyle şarj süresini daha da kısa hale getirebiliyor.

    Tüm Bluetooth özellikli cihazlarla uyumlu olan ve 30 metreye kadar uzaklıklarda dengeli ve güçlü Bluetooth bağlantısı sunan EverPlay hoparlörler, yüksek sesle müzik çalındığında ses bozulmasını engelleyen teknolojilerle donatılmış.

    Şarjı hiç düşünmeyin, müziğin keyfine devam edin!

    Serinin bir diğer kullanışlı özelliği ise müzik keyfinin tam ortasında şarjsız kalmamak için kolaylık sağlayan şarj göstergesi. Hoparlörün ne kadar şarjı kaldığını görüntülemek için ise güç düğmesine basmak yeterli oluyor. Şarjın azaldığı durumlarda ise taşıma askısı olarak da kullanılabilen USB şarj kablosu kullanıcının imdadına yetişiyor. Her koşulda ve her ortamda yüksek dayanıklılığı ile kullanıcısının yanında yer alan EverPlay Bluetooth Hoparlörler, en güzel anlara müzikle eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.