DOLAR 32,601
EURO 34,7812
ALTIN 2414,105
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips Fidelio Ev Sinema Sistemleri ile bu kış sinema keyfi evinizde

    Philips Fidelio Ev Sinema Sistemleri ile bu kış sinema keyfi evinizde
    08.11.2017
    A+
    A-

    Geliştirdiği ürünlerle müzik deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Philips Sound, Fidelio Ev Sinema Sistemleri ile sese yeni bir boyut kazandırarak, kış mevsiminin vazgeçilmezi evde sinema keyfini ikiye katlıyor. Birbirinden üstün özelliklere sahip 4 farklı modeli ile her eve ve beklentiye uygun çözümler sunan Philips Fidelio Ev Sinema Sistemleri; ince, kompakt ve şık tasarımları, güçlü ses performansları, tüm eğlence sistemlerine entegre olabilmeleri ve ayrılarak bağımsız olarak da kullanılabilen hoparlörleriyle, kış gecelerinin en güzel eğlencesini bambaşka bir deneyime dönüştürüyor.

    Evde sinema izlemenin keyfi her mevsim farklı güzeldir ancak havaların soğumasıyla bu keyif bambaşka bir hale gelir. Philips Sound, Fidelio Ev Sinema Sistemleri ile bu keyfe işitsel olarak bambaşka bir boyut katarak, evde battaniye ve kahve eşliğinde sinema salonu konforunun daha da ötesini vaat ediyor.

    Philips’e özel teknolojilerle donatılan Fidelio Ev Sinema Sistemleri ailesinin farklı zevk ve beklentilere hitap eden Fidelio B1, B5, E6 ve B8 Soundbar modelleri, evde sinema izlemek için ideal bir ortam yaratıyor. Havaların soğumasıyla evde gerçekleşen sinema buluşmalarını başlı başına bir organizasyona dönüştüren Fidelio Ev Sinema Sistemleri, tek başına sinema izlemek isteyenleri de sunduğu gerçeklik hissi ile asla yalnız hissettirmiyor.

    Her zevke ve beklentiye uygun Fidelio’lar ile kendinizi filmin ortasında hissedin!

    Fidelio Ev Sinema Sistemleri, 3D ses deneyimini gerçekten o ortamdaymışçasına hissettiren, ayrılabilen bağımsız hoparlörleriyle kablo sıkıntısı olmadan her yere yerleştirilebilen modelleriyle film severlere mükemmel bir film ortamı yaratıyor. Saniyeler içinde stereo’dan surround ses kalitesine geçiş yapabilme ve boyutlarından umulmayacak kadar yüksek ve etkileyici ses gücü sunan seçenekleriyle Fidelio Ev Sinema Sistemleri, bu kış evlerde sinema izlemeyi en gözde aktiviteler arasında ilk sıraya yükselteceğe benziyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.