DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips Izgara ile sağlıklı yemeklerin tadını çıkarın!

    Philips Izgara ile sağlıklı yemeklerin tadını çıkarın!
    14.08.2017
    A+
    A-

    Philips, Kurban Bayramı ve tüm yıl boyunca mutfaklara ızgarası ile pratik bir çözüm getiriyor. Yüksek sıcaklık plakalarıyla gıdaların tüm lezzetini koruyan Philips Izgara, 3 farklı kullanım şekli ile yemeklerin kolaylıkla hazırlanmasına imkân tanıyor.

    Sofraları lezzetli yiyeceklerle tanıştıran çözümleriyle Philips, daha sağlıklı ve hafif beslenmek isteyen kullanıcılar için Philips Izgara ile pratik ve hızlı yemek hazırlama imkânı tanıyor. Günün her anında evde sağlıklı ızgara keyfini yaşamak isteyenlerin favorisi olan ürün, tüm besinlerin lezzetini ve suyunu muhafaza eden yüksek sıcaklık ızgara plakalarıyla fark yaratıyor. Bayram sofraları için farklı lezzetler hazırlamak isteyen ve yaz sıcaklarında ağır yiyeceklerden kaçınanların yardımına Philips Izgara koşuyor.

    Ayarlanabilir termostatı (70°C – 230°C) ile her türlü yiyecek için mükemmel sonuçlar elde etmeyi sağlayan Philips Izgara, hızlı ısınan ve ısıyı sabit tutabilen yüksek gücü ile de kullanıcılarına zaman kazandırıyor.

    Tek ürün, 3 farklı pişirme tarzı…

    Çoklu ızgara sistemi ile üç farklı fonksiyonu bir arada barındıran Philips Izgara’nın temaslı ızgara konumu sayesinde et, balık, sebze ve sandviçler, çift taraflı hızlı pişirme ile kolayca hazırlanabiliyor.

    Fırın konumu, enfes pizzalar hazırlamayı sağlarken, domates ve kabak gibi sebzelerin üzerinde etrafa bulaştırmadan peynir eritmeyi ve konuklar için leziz atıştırmalıklar hazırlamayı mümkün kılıyor.

    Açık konumu ile pratik bir mangala dönüşen Philips Izgara, geniş yüzey alanı sayesinde evde kalabalık misafirleri ağırlarken bile sofraya bahçe keyfini taşıyor.

    Makinede yıka, tepsi gibi sakla…

    Bulaşık makinesinde yıkanabilen plakaları ile kullanım sonrası temizlikte de kolaylık sağlayan Philips Izgara, kablo sarıcısı ve dikey saklama avantajıyla küçük mutfaklarda alan tasarrufu sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.